Php Hotmail Login Olayını Bilen Varmı
-
arkadaşlar php de hotmail login olup en son gelen mailin inbox mı yoksa junk mı düştüğünü otomatik almam lazım bayadır araştırıyorum ama
ingilizcede kıt zorlanıyorum malesef yardım edebilecek arkadaşlar varmı ?
-
hiç ihtiyac duymadıgım için araştırma gereksinimi görmedim ama bot mantıgıyla login olmaktansa windows live hotmailin php için api leri yokmu baktın mı ? bence illaki vardır
yada
pop veya imap le maili çekip kontrol etme yöntemide işe yarayabilir. -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
hiç ihtiyac duymadıgım için araştırma gereksinimi görmedim ama bot mantıgıyla login olmaktansa windows live hotmailin php için api leri yokmu baktın mı ? bence illaki vardır
yada
pop veya imap le maili çekip kontrol etme yöntemide işe yarayabilir.
-----------------------------imap'ı bilemem; ancak pop ile junk'a düşenleri çekemez, çekse bile pop ile alınan e-postanın hangi klasörden alındığı bilgisine erişemez.
-
bunu ararken, bi baktım hotmail uygulama kurmuşum.
ordasıda bi işime yaramazki :S
Bilenler bilgi paylaştıkça büyür heee
-
php ile hotmaile login olamazsın. curl işlemez. sadece yardımcı apileri var.. ondada yine farketmeden live.com dan login olmuş olursun..
Facebook bile kendi php dosyalarıyla login yapamayıp, live.com un apisinden login yaptırıyor..Biraz mantık lütfen..
-
cracker, okumadan konuşuyorsun umrumda değildi
hotmailden yada liveden bağlanmak bi şekilde, bağlanmalıydım ve oldu.
ben yapmadım ama bi arkadaş yaptı.
istediğimde email scriptinde otomatik belirlediğim adrese mail adması ve inbox mı düşmüş kontrol etmesiydi.
babalar gibide oldu. bağlandı inbox daki mail sayısını aldı.
Sen hala bağlanamazsın php ile de. neyse..
-
cracker bunu yazdı:
-----------------------------
php ile hotmaile login olamazsın. curl işlemez. sadece yardımcı apileri var.. ondada yine farketmeden live.com dan login olmuş olursun..
Facebook bile kendi php dosyalarıyla login yapamayıp, live.com un apisinden login yaptırıyor..Biraz mantık lütfen..
-----------------------------http://www.11284.a.hostable.me/mail/ test et yeni mail açıp. mail sayını gör
-
eywi yapılmaz diyenlere geksin
bu arada denedim sendekide başarılı
-
zamanında manual bruteforce yaparken biz, localde bile çalıştırırdık hey gidi yokluğun gözü kör olsun
-
)) iyide ben login olmaz demedim.cümlemin tamamını oku. curl ile login olmaz dedim. cosmic neyle yapmış, apiylemi yoksa curl lamı. bi sor bakalım.
-
arkadaşım sana anlatamayacam dimi biz yaptık diyorum ya,
php.net e bak orda direk bağlantı kodları var tabi biraz geliştirmekle oluyor.
Direk bağlanıyorum ve inbox ın kaç olduğunu alabiliyorum..
Sen hala bağlanamıyoruz de...
neyse hocam tartışmaya gerek yok ;)