PHP İçin Kod Arşivi
-
takip
-
Bende bir kaç tane eklerim :)
-
Selam Bana php içinde dosya gizleme lazım diyelim bir sitem var o site .içinde dosya.php var ben onu gizleyecegim index.php ye bu dosyayi cagiran okuyan bir sistem yapacagım yani siteye giren o gizli dosyayi linki göremeyecek ama çalışacak amaç dosya içerigini kımse okumasin çalmasın
yada bunun gibi amaç dosya çalışacak fonksiyonunu yerine getirecek ama görülmeyecek. teşekkürler.
-
Takipteyim Sağlam konu finaller geçsin inceliyeceğim.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Selam Bana php içinde dosya gizleme lazım diyelim bir sitem var o site .içinde dosya.php var ben onu gizleyecegim index.php ye bu dosyayi cagiran okuyan bir sistem yapacagım yani siteye giren o gizli dosyayi linki göremeyecek ama çalışacak amaç dosya içerigini kımse okumasin çalmasın
yada bunun gibi amaç dosya çalışacak fonksiyonunu yerine getirecek ama görülmeyecek. teşekkürler.
-----------------------------eğer istedigin şey kodların görünmeden sisteminin calisması ise bunu zaten php sana sormadan yapıyor amam istedigin hiç dosya.php olmasın diyorsan dosya.txt oakrak kaydettip ordan çektirebilirsin
-
Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------Takipteyim Sağlam konu finaller geçsin inceliyeceğim.
-----------------------------index.php ye include edebilirsin kimse orda ne olduğunu bilmez. örn.
index.php içeriği
<?
include "gizli.php";
?>
gizli.php içeriği
<?
echo "Bu Yazı indexte Görünür";
?>
ve .htaccess ile gizli.php çağıramasınlar yap kurtul.
-
sıfırdan baslıcaklar ıcın elımde egıtım setlerı var yavas yavas upload edıyorum bu bırıncısı umarım ıs gorur :)
-
çizik