PHP Mi Yoksa ASP.NET Mi?
-
e peki tahribat niye asp antikky hocam :P gelişen teknoloji tahribata ne şekil vercek ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
e peki tahribat niye asp antikky hocam :P gelişen teknoloji tahribata ne şekil vercek ?
-----------------------------Gelişen teknoloji ile bu siteyi yazmak 10 kişilik ekiple 1.5 yıl alır hocam:)
TahribatCom açıldığı günden beri geliştirilmiş bi sistem.
Rene bu konuda daha detaylı bi açıklama yapacaktır.
sitenin kodlaması ile rene ve holy ilgileniyor ve ezbere biliyorlar tüm sistemi,en ufak bir hatada kolaylıkta baştan yazabiliyorlar.kefillik die bir şey olsun dioruz,yazılıyor;
ben yönetim kısmına x şeyini istiyorum diorum yazılıyor...hem en hakim olunan dil asp,hemde sistem olduğu şekli ile süper oturmuş biçimde.
-
olm para kazanmak istiyosan dot net :D .net
benim gibi adama bile delphiyi sildirdi makinadan :D c# asp.net malesef -
Pardus geliştiricileri bunu söyledi bunu yapalım amacıyla yazmadım. Kimsenin söylediği benim umrumda olmaz. Open-sourcecuyuz diye takılan kesimden böyle bir cümle çıktığını söyledim.
-
Valla hocam karar veremedim ya bu olay intel mi amd mi int explorer mi firefox mu ati mi nvidia mı olayına döndü :) .net hakkında yavas diyorlar o yüzden biraz kacıyorum ondan php nin cekici olan kısmıda open source ve cok fazla döküman olması..
-
abi asp.net hem yavaş,hem sıkıcı,fazla alacalı bulacalı :)
php ile hiç başın ağırmadan takılırsın kafana göre mis gibi :)