Php Mysql Hatası (Beyaz Sayfa)
-
php ile veritabanına bağlanmak istediğim zaman
boş bir sayfa ile karşılaşıyorum
<?php // 3307 portundan example.com'a bağlanıyoruz $link = mysql_connect('localhost', '******', '*****'); if (!$link) { die('Bağlanamadı: ' . mysql_error()); } echo 'Başarıyla bağlandı'; mysql_close($link); ?>
kodlar bunlar şifre ve kullanıcı adıda doğru ya da yanlış girdiğim zaman hiç bir tepki alamıyorum.
index beyaz sayfa olarak kalıyor
yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
edit: php sürümü ve mysql ya da phpmyadmin sürümünde mi sıkıntı var ya da host sağlayıcım mı yanlış bilgileri verdi anlamadım.
arcahmet tarafından 18/Tem/18 23:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Büyük ihtimalle senin hostta mysql_ ile başlayan fonksiyonlar iptal edilmiş (güvensizler, deprecatedlar, gereksizler...).
mysqli ya da pdo denemelisin.
Eğer sorun veritabanı bağlantısında olsaydı die bloğu işletilirdi. Sende doğrudan 500 döndürüyor ve hata mesajlarının ekrana basılması iptal edilmiş olmalı. O yüzden boş sayfa görüyorsun.
-
bu usttekı nedır ?
<?php
// 3307 portundan example.com'a bağlanıyoruz
$link
= mysql_connect(
'localhost'
,
'******'
,
'*****'
);
if
(!
$link
) {
die
(
'Bağlanamadı: '
. mysql_error());
}
echo
'Başarıyla bağlandı'
;
mysql_close(
$link
);
?>
-
-
-
hocam anladım kadarıyla html bi sayfada php çalıştırmak istiyorsun ben acemiyim ama böyle dene istersen bi
// 3307 portundan example.com'a bağlanıyoruz
$link = mysql_connect('localhost', '******', '*****');
if (!$link) {
die('Bağlanamadı: ' . mysql_error());
}
echo 'Başarıyla bağlandı';
mysql_close($link);?>
-
<?php try { $dbh = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test', $user, $pass); foreach($dbh->query('SELECT * from FOO') as $row) { print_r($row); } $dbh = null; } catch (PDOException $e) { print "Hata!: " . $e->getMessage() . "<br/>"; die(); } ?>
Şu kodu kendine göre düzenleyip dener misin?
-
error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1);
-
-
-