Php-Nuke Kurulum Nasıl Yapılır ?
-
php nuke 8.0 kurmak ıcın sızlerden yardım ıstıyorum cpanel panel şekli.
şimdiden sagolun....
-
bak bakalım işini görüyomu?
http://wiki.nuketurk.com/index.php/PHP-Nuke_Kurulumu
-
sağolasın hocam.. işime yarıycak ancak basta daha sorun cıktı :|
phpmyadmin e baglanırken login falan ıstemıor dırek sayfa acılıyor...
ve şöyle bişi cıkıo "Yeni veritabanı oluştur:
Yetkiler yokoturumu kapamak ıstedıgım de ise; "Yanlış kullanıcı adı/parola. Erişim engellendi."
Dumur oldum... bu şifre nasıl değişir yada buradan başka türlü nasıl Logout olurz :|
-
herşeyi halletım derken sımdıde boyle bır sorun cıkıyor... delırıcem...
There seems that PHP-Nuke isn't installed yet.
(The values in config.php file are the default ones)
You can proceed with the web installation now.
-
Hostun Cpanel'se ve Fantastico varsa php-nuke ye gir ordan admin ismini sifreni yaz mailini yaz site dilini sec instal de kendi kuruyor ve hostun hangi versiyonu koymussa onu yuklersin. olmazsa ( dosyaları at ftp'ye myqs dan sql yukle sonra ordaki bilgileri config.php ye gir oldu sonra www.siteadın.com/admin.php ye gir admin oluştur. tavsiyem prefix değiştir modules klasorundeki searchı komple sil :) config den guvenlik kodu koy herseyde cıksın onun icinde 7 yazman lazımdı. aklıma gelmiyor bisey bi soru olursa sor yapabilirsem yardım ederiz.
-
Hoca phpmyadminin hataları normal (tüm plesk ve cpaneldeki phpmyadminlerde öyle olur) DB yi oluşturduysan dokunama ona.. Birde hazır myadmine girmişken DB'nin charseti "utf8_general_ci" yap ileride başın ağrımasın..
config.php yede oluşturduğun db ismini ve tanımladığın user passı sorunsuz yazarsan, kurulum işlemi bitecektir. Admin.php ye girip admin hesabı oluşturabilirsin.