Php Öğrenmeye Başlamak İçin Neler Yapmalıyım?
-
localde çalıştırman için wamp server yardımcı olacaktır sana
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle asp gibi bir virüsten kurtulmayı amaçladığın için tebrik ederim hocam
sanırım burda bi çok mürid okulunu okumamasına rahmen şiir yazar gibi kod yazıyor bende dahil.
hepimiz sora sora arştıra araştıra öğrendik
şu bi gerçekki yanlışı olmayanın doğrusu olmaz
o yüzden sana yol gösterecek harita hazır mysql_error :)
ışığı takip et mutluluk orda.
görüntülü ders içinse
webhocam
kariyervideo da başlangıç seviyesi için bulabilirsin.
-----------------------------+1 :D ben söylesem bu kadar güzel anlatamazdım hacı
-
kariyer video hocam işte bu siteyi arıyordum ! ellerine sağlık
-
Daha hic bir programlama dili bilmezlen php'ye merak sarip, elime bir kitap alip, casus.php'yi yazmistim, onu yazarak ogrendim. Sen de bi projeye basla, onu yazarken ogrenirsin.
-
KrypT bunu yazdı:
Daha hic bir programlama dili bilmezlen php'ye merak sarip, elime bir kitap alip, casus.php'yi yazmistim, onu yazarak ogrendim. Sen de bi projeye basla, onu yazarken ogrenirsin.
-----------------------------bi projem var gibi ufak bir şirket için script yazmayı planlıyorum
-
-
Yardımcı olabilicek php den anlayan arkadaşlar pm ile msnlerini yazabilirlerse çok mutlu olurum
-
HTML kullanarak basit bi tasarım yap. üstünde basit php kodları kullanmaya başla. isteklerin arttıkça öğrenirsin zaten. notepad ++ ile kodluyorum ben gayet iyi :]
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------aynısını dicektim... ben de hic bir php bilgim yok iken proje yapmaya çalışmıştımçç şuan orta derece php biliyorum =)
-
MagicSword bunu yazdı:
Yardımcı olabilicek php den anlayan arkadaşlar pm ile msnlerini yazabilirlerse çok mutlu olurum
-----------------------------bence böyle birşey yapma. çünkü böyle yaparsan takıldığın yerde sorarsın. eğer sorunu kendi başına halletmeye çalışırsan mantığını çok daha iyi kavrarsın.