PHP Proje Ödevi(Yardım)
-
Piratebay bunu yazdı
aynı hocadanmı bahsediyoruz yoksa beyler :D kastamonudamısınız sizde ?
http://www.tahribat.com/Forum-Kozmetikcim-Com-Hakkinda-194282/
kastamonudayım muhtemelen aynı okuldayız tanısalım ;)
-
siktirsin gitsin sanki dediği site öyle basit bir site.
-
emnimax bunu yazdı
s.a arkadaşlar,
bilgisayar programcılığı bolumunde okuyorum,
konuyu en kısa haliyle ozet geçip yardımlarınızı ısteyecegım sızden,
bolum baskanı dersıme gırıyor ve bır proje odevı verdı proje limango e-ticaret sitesinin aynısını yapmaya çalışacağız,
ve bunu yapmassak 6 kısı bır grubuz gruptan kımse fınal sınavına gıremeyecek,
ama hıcbırımız php hakkında bırsey bılmıyoruz ben azcok baslangıc sevıyesı dıyelım o kadar bır bılgım var,
durum boyle olunca kara kara dusunmeye basladım. neyı nasıl yapıcam tasarım nasıl php kodlarıyla bırlestırılır hıcbır bılgım yok malesef,
sıze bır danısayım dedım belkı bana uygun bır yol soylersınız bende o yolu ızlerım,
yorumlarınızı esırgemeyın lutfen,
opencart isterseniz yardımcı olabılırım
-
hocam kendim yapmam gerek hazır kullanırsam anlasılırsa kesın dersten kalırız.
ama onerınız ıcın tesekkurler
-
valla arkadaslar cok zor durumdayız hıc bılmedıgımız ıcın nerden baslasak dogru ılerlerız kısa surer bızım ıcın
bı yardım edın lutfen bı yol gosterın elbet bılenler vardır sadece yol gostersın sunu yapın desın yaparız
kendısınden bırsey ıstemıyoruz adam bızı fınale sokmayacak ıyıce sınır oldum
son up olsun.
-
emnimax bunu yazdı
valla arkadaslar cok zor durumdayız hıc bılmedıgımız ıcın nerden baslasak dogru ılerlerız kısa surer bızım ıcın
bı yardım edın lutfen bı yol gosterın elbet bılenler vardır sadece yol gostersın sunu yapın desın yaparız
kendısınden bırsey ıstemıyoruz adam bızı fınale sokmayacak ıyıce sınır oldum
son up olsun.
Basitçe mantığına gelirsek bir database nedir ne değildir öğreniceksiniz.Daha sonra session işlemlerini öğreniceksiniz , e tabi css/html,form input vs. olaylarını öğreniceksiniz yani abi php nin hani beginnerlar için olan kitapları var ya onları okusanız bile tam anlamıyla yapabiliceğinizi düşünmüyorum.
Ama şöyle birşey yapabilirsiniz. Php ile E-Ticaret sitesi eğitim videoları var bunları izleyip ezbere yapıcaksınız ve kendi tasarımınızı giydiriceksiniz.
0x656e tarafından 23/May/14 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
en sonunda ole yapıyoruz artık hocam elımızden hıc bı sey gelmeyecegıne bırseyler yapmak kucukte olsa onları gostermek en ıyısıdır artık napalım..
-
valla yarra yemişsiniz hocam. umarım birilerini bulur beleşe yaptırırsınız. yoksa 6 kişi işin altından kalkmanız zor. illa aranızdan mevzuya hakim bir kişi gerekiyor yoksa bitmez.
-
aklıma şey geldi, son sınıfın ikinci dönemi, dönemin bitmesine 2 hafta falan var,yurtdışından o zamanlar dönmüştüm.. hoca proje vermiş, ben de bi gruba katıldım, asp.net ile hepisburada.com gibi bir site yapılacakmış :) arkadaşlar vb.net ile bir şeyler yapmaya çalışmışlar.. oturdum tek başıma c# da 1 gecede yazdım, aynı gece bir kıza 2 saat de yazılım dersi verdim.. (tasarımı arkadaşlar yapmıştı sanırım), sonraki gün de bir arkadaşa halı saha kiralama sitesi, başka birinin de projesine yardım etmiştim ve bunları webden anlamayan biri olarak yapmıştım :)
bunu anlatmamın sebebi, insanlar zorlanınca her şeyi yapabilir hocam.. sen de hiç bir şey vermeyip sıfır almaktanda, az bir şey verip 30 alın .. 6 arkadaşsınız, hepiniz bi ucundan tutun, biriniz basit bir veritabanı hazırlasın, diğeriniz php de nasıl veritabanı ile bağlantı kurulacağına baksın, diğeriniz sql sorgularına baksın, biriniz html e baksın, biriniz css e baksın, biriniz de toplasın hepsini.. yapabildiğiniz kadar yapın.. zamanınız ne kadar var bilmiyorum ama gerekirse tuvalete bile gitmeyin hocam oturup çalışn.. bu işler böyle
-
emnimax bunu yazdı
s.a arkadaşlar,
bilgisayar programcılığı bolumunde okuyorum,
konuyu en kısa haliyle ozet geçip yardımlarınızı ısteyecegım sızden,
bolum baskanı dersıme gırıyor ve bır proje odevı verdı proje limango e-ticaret sitesinin aynısını yapmaya çalışacağız,
ve bunu yapmassak 6 kısı bır grubuz gruptan kımse fınal sınavına gıremeyecek,
ama hıcbırımız php hakkında bırsey bılmıyoruz ben azcok baslangıc sevıyesı dıyelım o kadar bır bılgım var,
durum boyle olunca kara kara dusunmeye basladım. neyı nasıl yapıcam tasarım nasıl php kodlarıyla bırlestırılır hıcbır bılgım yok malesef,
sıze bır danısayım dedım belkı bana uygun bır yol soylersınız bende o yolu ızlerım,
yorumlarınızı esırgemeyın lutfen,
Anlamadığım bu hocalar sizin php bilmediğinizi bilmiyor mu? öğretmediklerini isterler genelde. :(
hem limango ya limango. Adam gibi basit bir şey niye istemez?