Php Salim Set 1
-
<?php
$okul1=$_POST['kazdigiokultipi'];
$okul="anadolu";
if ($okul1="$okul" )
{
echo "kopyala yapştır ben php ciyim tahribat yesin.";
} else {
echo "başka konuda yerler belki";
?>
-
Bu adam ne sanıyoki php bilene domalıyoz mu :S nedir bu php artisliği anlam veremedim.
-
hocam iyi yazmışsında.
aynı şeyi forumda yazan 3-5 kişi daha vardı.
dökümanlar bölümünde de var bildiğim kadarıyla.. arayan ordan bulup bakabilir bence.
yinede eline sağlık.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
Bu adam ne sanıyoki php bilene domalıyoz mu :S nedir bu php artisliği anlam veremedim.
Millet " ulan çocuga bak adam neler yapıyor " diyince egosu tatmin olucak ondan başka dökümanları editleyip bakın ben yaptım modunda :D -
JackDaniels bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
Millet " ulan çocuga bak adam neler yapıyor " diyince egosu tatmin olucak ondan başka dökümanları editleyip bakın ben yaptım modunda :D
-----------------------------Kimseye hava atma durumunda değilim php öğrenemek ayrıcalık değilki,okuma yazma bilen herkes öğrene bilir ;) konuyu başka yere çekmeyin ayıp oluyor ama.
-
matr0x bunu yazdı:
Başka bir yerde verilmiş dökümanı düzenledim deseydin, pardon karıştırdım deseydin :) daha iyi olurdu
-----------------------------Bu adresden hiçbir şekilde alıntı yapmadım.
-
nan tamam adamı öldüreydinz bide :) adı üstünde çömez yazıo işte adamın altında :)
hocam sende bırakma php yi felan lise mise bi şekilde geçer ama diyosan ki ben ub işin okulunuda okuyacam mühendis olucam o zaman her dakkanı php ye vermicen.. php de uzman olduğunu sanmıyorum, bi dilde uzmanlık o dille 2 web sitesi yda programcık yazmakla olmuyo malesef :) kendince para kazanmak için php ye sarılabilirsin ama liseyi zor bitirebilirsin çokta kendini kaptırısan, sonu yok bunun öğrende öğren giderde gider, üni'ye gidicem diyosan bu işi biraz erteliceksin, he bırakıcaksın demiyorum erteliceksin.. bundan kasıt 3-4 sene php ye dokunma üni ye girince dokunursun değil, it gibi çalışıp php kasma demek bu dediğim, hobi olara bi yanında kalsın zaten zamanla kendikendine gelişir o hobi olarak. otur derslerine çalış üni'yi kazan. lise son u saymazsak 3 sene boyunc ahobi olarak uğraşsan php de iyi kötü baya yol katetmiş olursun :)
accık tavsiye : editlemekle programlama çok ayrı şeylerdir.. şahsen ben o kadar web sitesi ayarladım eşe dosta ama site yapıyorum demiyorum çünkü tasarım yapmıyorum, tasarım bilgim yok, template buluyorum gösteriyorum beğenirlerse editliyorum.. budur.. he işlevsel bi'şeyler istiyorlarsa .net le yazıyorum çünkü benim işim bu. sağdan soldan alınan şeylerle hiç bi yere gelemezsin sonunda isko gibi bişey olursun :)
yaşın çok müsait aslında bunlara başlamaya, lise hayatını php yi öğrenmeye devam ederek, liseyi ihmal etmeden geçirirsen, inşallah mühendisliği kazandığında etrafındakilerden bi adım önde olucaksın , en azından bi2şeylerin mantığını kavramış olursun..
sen ne lise için php yi ne php için liseyi bırakma :) %30 php %70 lise şeklinde 3 sene oku, son senede it gibi yüklen işte sınava ne bileyim yap öle bişeyler :) -
kendimi hatırladım :D derste php notları tutuydum hoca kızmıştı yırtıp attı diye bağırştım ::d
neyse sen bence okula asıl bu ülkede işi yapabilene değil işi yapabilecek mantıkta olanlara iş var :D
-
dostum bak, yaş dolayısıyla ezmek istemiyorum en nefret ettiğim şey ama sana tavsiye, sakin ol, sana gayet normal geliyor yaşının hareketleri bizde o yaşta o hareketleri yaptık o yüzden sana tehtidkar bir tavsiye veriyorum, otur izle, post atma bu konularda, bu mesajımada post atma, klavyeye dokunma.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
nan tamam adamı öldüreydinz bide :) adı üstünde çömez yazıo işte adamın altında :)
hocam sende bırakma php yi felan lise mise bi şekilde geçer ama diyosan ki ben ub işin okulunuda okuyacam mühendis olucam o zaman her dakkanı php ye vermicen.. php de uzman olduğunu sanmıyorum, bi dilde uzmanlık o dille 2 web sitesi yda programcık yazmakla olmuyo malesef :) kendince para kazanmak için php ye sarılabilirsin ama liseyi zor bitirebilirsin çokta kendini kaptırısan, sonu yok bunun öğrende öğren giderde gider, üni'ye gidicem diyosan bu işi biraz erteliceksin, he bırakıcaksın demiyorum erteliceksin.. bundan kasıt 3-4 sene php ye dokunma üni ye girince dokunursun değil, it gibi çalışıp php kasma demek bu dediğim, hobi olara bi yanında kalsın zaten zamanla kendikendine gelişir o hobi olarak. otur derslerine çalış üni'yi kazan. lise son u saymazsak 3 sene boyunc ahobi olarak uğraşsan php de iyi kötü baya yol katetmiş olursun :)
accık tavsiye : editlemekle programlama çok ayrı şeylerdir.. şahsen ben o kadar web sitesi ayarladım eşe dosta ama site yapıyorum demiyorum çünkü tasarım yapmıyorum, tasarım bilgim yok, template buluyorum gösteriyorum beğenirlerse editliyorum.. budur.. he işlevsel bi'şeyler istiyorlarsa .net le yazıyorum çünkü benim işim bu. sağdan soldan alınan şeylerle hiç bi yere gelemezsin sonunda isko gibi bişey olursun :)
yaşın çok müsait aslında bunlara başlamaya, lise hayatını php yi öğrenmeye devam ederek, liseyi ihmal etmeden geçirirsen, inşallah mühendisliği kazandığında etrafındakilerden bi adım önde olucaksın , en azından bi2şeylerin mantığını kavramış olursun..
sen ne lise için php yi ne php için liseyi bırakma :) %30 php %70 lise şeklinde 3 sene oku, son senede it gibi yüklen işte sınava ne bileyim yap öle bişeyler :)
-----------------------------Çok doğru birşey yazmışsın abi teşkkür ederim bilgilendirdiğin için.