Php Script Lazim
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
media_center bunu yazdı:
100 liraya yazılır :W
100 liraya ne yazıyon abi ya ...
Evlat senin dediğin MUTLU nun bir sitesi var onun gibi birşey mi. Haftalık görülen konularla ilgili testler var. Yılda 2 kere Türkiye genelinde sınav var falan. Bana PM at istersen. 400 liraya ASP ile yazarım.
zzzEdit: Daha bir çok ayrıntı var ücretlendirilmeyle ilgili pm at konuşalım.
-----------------------------Ya olm yeter lan piyasayı düşürdüğünüz :| 100 lira nedir hacı. En azından ulu orta yazma. En kötü, adama ÖM at. Ulu orta 100 tl deme, sonra millet para vermiyor site için... Bak şimdi mesajıma :D
Hacı her şey dahil (tasarım, logo, admin panelli site) 750$. Asp.net ile yazarım. Zaten normali de hemen hemen budur :/
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
100 liraya yazılır :W
100 liraya ne yazıyon abi ya ...
Evlat senin dediğin MUTLU nun bir sitesi var onun gibi birşey mi. Haftalık görülen konularla ilgili testler var. Yılda 2 kere Türkiye genelinde sınav var falan. Bana PM at istersen. 400 liraya ASP ile yazarım.
zzzEdit: Daha bir çok ayrıntı var ücretlendirilmeyle ilgili pm at konuşalım.
-----------------------------Ya olm yeter lan piyasayı düşürdüğünüz :| 100 lira nedir hacı. En azından ulu orta yazma. En kötü, adama ÖM at. Ulu orta 100 tl deme, sonra millet para vermiyor site için... Bak şimdi mesajıma :D
Hacı her şey dahil (tasarım, logo, admin panelli site) 750$. Asp.net ile yazarım. Zaten normali de hemen hemen budur :/
-----------------------------piyasa harbiden top oldu. bir iş için 100 ytl kola+çay+kahve+sigara tüketiyorum zaten ben. :d çekilen fiata bak :D
-
http://www.plozahosting.com/sinav/
*2 dil seçenekli
*Öğrenci Ekleme / Kendiliğinden Kaydolma
*Öğretmen Ekleme
*Sınırsız ders
*Sınırsız sınav
50 TL. :)