Php Script Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------
    media_center bunu yazdı:
    100 liraya yazılır :W
    100 liraya ne yazıyon abi ya ...
    Evlat senin dediğin MUTLU nun bir sitesi var onun gibi birşey mi. Haftalık görülen konularla ilgili testler var. Yılda 2 kere Türkiye genelinde sınav var falan. Bana PM at istersen. 400 liraya ASP ile yazarım.

zzzEdit: Daha bir çok ayrıntı var ücretlendirilmeyle ilgili pm at konuşalım.

Ya olm yeter lan piyasayı düşürdüğünüz :| 100 lira nedir hacı. En azından ulu orta yazma. En kötü, adama ÖM at. Ulu orta 100 tl deme, sonra millet para vermiyor site için... Bak şimdi mesajıma :D

Hacı her şey dahil (tasarım, logo, admin panelli site) 750$. Asp.net ile yazarım. Zaten normali de hemen hemen budur :/

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:
    media_center bunu yazdı:
    100 liraya yazılır :W
    100 liraya ne yazıyon abi ya ...
    Evlat senin dediğin MUTLU nun bir sitesi var onun gibi birşey mi. Haftalık görülen konularla ilgili testler var. Yılda 2 kere Türkiye genelinde sınav var falan. Bana PM at istersen. 400 liraya ASP ile yazarım.

zzzEdit: Daha bir çok ayrıntı var ücretlendirilmeyle ilgili pm at konuşalım.

Ya olm yeter lan piyasayı düşürdüğünüz :| 100 lira nedir hacı. En azından ulu orta yazma. En kötü, adama ÖM at. Ulu orta 100 tl deme, sonra millet para vermiyor site için... Bak şimdi mesajıma :D

Hacı her şey dahil (tasarım, logo, admin panelli site) 750$. Asp.net ile yazarım. Zaten normali de hemen hemen budur :/

piyasa harbiden top oldu. bir iş için 100 ytl kola+çay+kahve+sigara tüketiyorum zaten ben. :d  çekilen fiata bak :D

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    http://www.plozahosting.com/sinav/

*2 dil seçenekli
    *Öğrenci Ekleme / Kendiliğinden Kaydolma
    *Öğretmen Ekleme
    *Sınırsız ders
    *Sınırsız sınav
    vs vs vs ..

50 TL. :)