folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Scriptlerin Temalarını Türkçeleştirme

Php Scriptlerin Temalarını Türkçeleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    eyvallah hocalar bir deniyiym sizin dediklerinizi dreamweaver mx 2004 de gerekli ayarlarıda yaptım türkçe kararkter konusunda herşeyi ayarlıyorum tekrardan açtığımda sayfayı ş le s ye ı lar i ye dönüşüyor :)  haydaaa dedim şu notepad++ da ve sizin dediklerinizde deneyeyim bakalım
    Düzenlendi:

Tekrar teşekkür ederim sorunumu çözdüm

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    eyvallah hocalar bir deniyiym sizin dediklerinizi dreamweaver mx 2004 de gerekli ayarlarıda yaptım türkçe kararkter konusunda herşeyi ayarlıyorum tekrardan açtığımda sayfayı ş le s ye ı lar i ye dönüşüyor :)  haydaaa dedim şu notepad++ da ve sizin dediklerinizde deneyeyim bakalım
    Düzenlendi:

Tekrar teşekkür ederim sorunumu çözdüm

Hangimizin yorumuna göre hareket ederek çözdüğünü de yazarsan değil mi? Seninle aynı sorunu yasayanlar için kaynak göstermiş olursun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı:
    Edit Plus diye program var onu bul indir. programı aç üstten gereken php dosyasını yükle ve istediğin düzeltmeleri(türkçeleştirme) yap. Ardından document-file encoding-chance file encoding ordan utf-8,işlemini uygula kaydet(ctrl+s) php dosyasını ftpden son haliyle yükle. işlem tamam. bizzat kullandığım bir yöntemdir.

Buna göre denedim ilk başta oldu sorunu hallettim rootb senin kisini denemedim ama sanırım aynı olay sadece editörler farklı

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    kuytul bunu yazdı:
    Edit Plus diye program var onu bul indir. programı aç üstten gereken php dosyasını yükle ve istediğin düzeltmeleri(türkçeleştirme) yap. Ardından document-file encoding-chance file encoding ordan utf-8,işlemini uygula kaydet(ctrl+s) php dosyasını ftpden son haliyle yükle. işlem tamam. bizzat kullandığım bir yöntemdir.

Buna göre denedim ilk başta oldu sorunu hallettim rootb senin kisini denemedim ama sanırım aynı olay sadece editörler farklı

Ha evet aynı olay fakat o arkadaş EditPlus editörünü kullandığı için ona göre anlatmış.

Ben notepad++ için söylemistim.

Çözmüşsün. Sevindim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    hehe benim lafımı dinleyecek tabi :P hani rep emeğe saygı :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1668 Toplam Mesaj: 16