Php Scriptlerin Temalarını Türkçeleştirme
-
eyvallah hocalar bir deniyiym sizin dediklerinizi dreamweaver mx 2004 de gerekli ayarlarıda yaptım türkçe kararkter konusunda herşeyi ayarlıyorum tekrardan açtığımda sayfayı ş le s ye ı lar i ye dönüşüyor :) haydaaa dedim şu notepad++ da ve sizin dediklerinizde deneyeyim bakalım
Düzenlendi:
Tekrar teşekkür ederim sorunumu çözdüm -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
eyvallah hocalar bir deniyiym sizin dediklerinizi dreamweaver mx 2004 de gerekli ayarlarıda yaptım türkçe kararkter konusunda herşeyi ayarlıyorum tekrardan açtığımda sayfayı ş le s ye ı lar i ye dönüşüyor :) haydaaa dedim şu notepad++ da ve sizin dediklerinizde deneyeyim bakalım
Düzenlendi:
Tekrar teşekkür ederim sorunumu çözdüm
-----------------------------Hangimizin yorumuna göre hareket ederek çözdüğünü de yazarsan değil mi? Seninle aynı sorunu yasayanlar için kaynak göstermiş olursun.
-
kuytul bunu yazdı:
Edit Plus diye program var onu bul indir. programı aç üstten gereken php dosyasını yükle ve istediğin düzeltmeleri(türkçeleştirme) yap. Ardından document-file encoding-chance file encoding ordan utf-8,işlemini uygula kaydet(ctrl+s) php dosyasını ftpden son haliyle yükle. işlem tamam. bizzat kullandığım bir yöntemdir.
Buna göre denedim ilk başta oldu sorunu hallettim rootb senin kisini denemedim ama sanırım aynı olay sadece editörler farklı -
SeRDaR bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
Edit Plus diye program var onu bul indir. programı aç üstten gereken php dosyasını yükle ve istediğin düzeltmeleri(türkçeleştirme) yap. Ardından document-file encoding-chance file encoding ordan utf-8,işlemini uygula kaydet(ctrl+s) php dosyasını ftpden son haliyle yükle. işlem tamam. bizzat kullandığım bir yöntemdir.
Buna göre denedim ilk başta oldu sorunu hallettim rootb senin kisini denemedim ama sanırım aynı olay sadece editörler farklı
-----------------------------Ha evet aynı olay fakat o arkadaş EditPlus editörünü kullandığı için ona göre anlatmış.
Ben notepad++ için söylemistim.
Çözmüşsün. Sevindim :)
-
hehe benim lafımı dinleyecek tabi :P hani rep emeğe saygı :D