Php Sorunum - 2
-
yanlış cevap - if elsede tekrar döndürdüğünde tekrar çözülmüş gelme ihtimali çok yüksek pratikte denedim.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış cevap - if elsede tekrar döndürdüğünde tekrar çözülmüş gelme ihtimali çok yüksek pratikte denedim.
-----------------------------normal olarak döndürdüğünde 2. seferdede sorulan id gelme ihtimali var bu sefer 3. defa kontrol ettirmek lazım o zamanda aynı gelebilir bu sefer 4. defa kontrol ettirmek lazım ondada gelebilir falan filan bu böyle gider ama dikkat ettiysen elseye tekrardan fonksiyonun kendisini verdim yani bu döngü otomatikmen tekrarlanıyor o yüzden bu şekilde yaparsan olur
edit: dikkatli bakarsan yani aynı denk geldiğinde fonksiyon başa atıyo kendini dene görüceksin :)
-
yeni gördüm bunu denediydim tekrar deniyem sonsuz döngüye girip takıldıydı.
İlgilendiğin için sağol cosmic ve tüm arkadaşlara.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
yeni gördüm bunu denediydim tekrar deniyem sonsuz döngüye girip takıldıydı.
İlgilendiğin için sağol cosmic ve tüm arkadaşlara.
-----------------------------sonsuz döngü olmasada biraz fazlaca tekrarlanabilir döngü denk gelene kadar. daha pratik bişey düşünüyorum aklıma gelirse yazarım. bu arada lanet olsun klavyeye su döküldü abuk ,s,ubuklaştı pff
-
cosmic'in verdiğini kullanman en mantıklısı. öbür türlü aynı durumun ortaya çıkmaması için mysql'de temp gibi kullanılacak gibi bir sutun açmak gerekir, o da şişirir bir ihtimal. çok soru varsa problem değil ama 10 soru varsa adam 9'unu çözdüyse 1 tanesinin gelme ihtimali düşük hem adamı 10-15saniye bekletirsin hem de server'ı yorarsın onun için ikinci çözüm gerekir diye düşünüyorum.
-
cosmicinkini yaptım bende aynısı var dediğim eski fonksiyonda çook küçük hata varmış.
düzgün çalıştı.