Php Sözlük ? Egitim Seti , Pdf , Döküman Vsvs ?
-
Arkadaşlar php ile ilgili sözlük , egitim seti , pdf ve döküman varsa paylaşırmısınız ?
Şimdi diceksiniz ki araştırıp baksana forumda vardır google amcada vardır :D evet var yok degil ama ben kendinizin kullandıgı şeyleri istiyorum.
Elinizde egitim seti varsa ama kendinizde ondan yararlandıysanız ve yalın bir anlatımı var ise kabulumdur.Elinizde cd var ise gönderebilirsiniz çok sevinirim.Kitap olabilir onuda gönderebilirsiniz. pdf varise paylaşın. veya herhangi bir sitedeki anlatımı ele alarak ögrendiyseniz söyleyin. Sözlükten kastım ise 2 tane egitim seti indirdim. az buz ilerledim ögrendim yavas yavas ta gidiyorum ama baştan sona anlamını bilmedigim kelimeleri konusuyor. Kardeşim sen desene bana while buna yarar die buna yarar yok arkadaş bodozlama die yazdık ve öldü diyo ne öldü mq ne öldü :S
orda yapımını gorduklerimi internetteki sitelerden araştırarak buluyorum ama çok zahmetli ve can sıkıcı olmaya başladı :S Beynim sulanıyo ordan dinle ordan oku yap olmadı nerde hata neydi bi daha dinle :S Adam akıllı mantıgını kavrata kavrata bol bol uygulamalı yalın bir anlatıma sahip bir dokuman soyleyin bana rica ediyorum sizden !!!
Egitim Cd'si veya kitap olupta göndermek isteyenler pm ile ulaşsınlar Adresimi veriyim. Ücret isteyen olursa(istemezseniz çok makbule geçer :D) belirtsin ve ya başka bir yolla halledelim :D Kargoyu ücretini öderim.
yararıma olabilicek herşeyi paylaşırmısınız.Teşekkür ederim yardım etmek isteyen TBT Ruhunu yitirmemiş insanlara :) ( isteyip ama bilgisi olmadıgı için paylaşım yapamayanlarda dahil :D)
-
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Şimdi diceksiniz ki araştırıp baksana forumda vardır google amcada vardır :D evet var yok degil ama ben kendinizin kullandıgı şeyleri istiyorum.
Bunu yazdım hocam.Kendinizin kullandıgı önerebiliceginiz şeyler ?
-
hocam gorsel firmasının eğitim seti var adamlardan dinledim dili biraz sıkıntı çıkarır başka ama noktalamsını çok iyi öğretiyor