PHP Toplu Mail ( %100 İnbox)
-
return path tanımlı, bi denesenize mynet e gidiyormu diye...
-
Gidiyor hocam, listem karışık baya denedim bende gitti :)
-
bende niye çalışmadı :/
hiç açılmıyo script
-
mail headerları (x-sender vs.) ile gönderiyor sanırım ?
inboxa düşmesi sadece bununla ilgili değil ama :) bi süre sonra hostun ip adresi karalisteye düşerse headerlar gönderilse dahi junka düşer :/ knuckle bahsetmiş zaten vatan'ın falan çalışma şeklini. kısacası bi süre inboxa gidecek şekilde kullanabilirsiniz :)
-
spamhaus.org'dan elinizdeki ip'lerin durumunu kontrol edebilirsiniz.Ayrıca spf kaydı yapılmış her sitem adam gibi mail yollar zaten.
-
bende bir ara vardı bundan baya bir zaman önce admin paneli vardı şifreyle giriyordum iateyen mail listesine üye olabiliyordu. isteiğin kişileri seçebiliyordun grup flana oluşturabiliyordun güzel bişiydi ama ne oldu p2 233 4gb 64mb rem lik bir bilgisayar vardı onla infilak oldu gitti. bir bedava steye kurmuştum oylece oda gitti.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
spamhaus.org'dan elinizdeki ip'lerin durumunu kontrol edebilirsiniz.Ayrıca spf kaydı yapılmış her sitem adam gibi mail yollar zaten.
-----------------------------diyelim sitemiz
aaa.com
bu sitenin spf kaydı da var,
ben "php mailer" ile hotmaile mail yolladığım zaman eğer yollanan mail info@aaa.com ise inboxa düşer ama fdffd@ddfd.com ise junka düşer?
böyle midir?
yoksa aaa.com sitesinin spf kaydı olduğu için ben o sistem üzerinden fdffd@ddfd.com maili ile rastgele bir mail atsam yine inboxa düşer mi?
-
inanmaycaksınız ama ip havuzundan bana spam diye bloklanmış bir ip denk gelmişti değil serverde bir mail den diğer mail hesabına mail atarken bile kaynakta spam olarak belirlenmiş ip olduğu için önemsiz kutusuna düştü attığım mail halbuki ikiside birbirinin listesinde bulunan daha önceki gönderimlerde hep inboxa giden maillerdi yani
-
hort : elinde olan varsa tekrar yükleilirmi?