PHP Ve Mysql Görsel Eğitim Seti
-
MaQneToR bu görsel eğitim i bende internet ten indirdim de 3-4-5 nolu bölümleri çalıştırmıyor sendekide öylemi
-
sniperr1907 bunu yazdı:
-----------------------------
MaQneToR bu görsel eğitim i bende internet ten indirdim de 3-4-5 nolu bölümleri çalıştırmıyor sendekide öylemi
-----------------------------çalışmamasının sebebi eğitim setinin içindeki "klip" isimli klasördeki türkçe karakter hataları.. örneğin
01_hata_d_zeltme
01_hata_duzeltme olacak..bu hatalar upload edeceğim eğitim setinde düzenlenecektir.. bunda da düzelttim ama prem. acc. upload etmemişim :| uykuluyum ne olacak :|
Görevli arkadaşlardan konunun silinmesini rica ediyoruz..
-
sildirme kardeşim , bırak da konu düşsün anasayfadan :)
-
yav şu setlerden nasıl öğreniyonuz anlam veremiyom :| bızıklama huyunuzu geliştirin ve arama motorlarını sık sık kullanın..
özelliklede http://tr.php.net/manual/tr/ 3 ay sürekli başında geçirebilecek vaktim olsa php yi komple öğrenirdim çok zevkli bi dil..
edit: ayrıca videodan gördüğünü yaptığında yeni bişey yapmış olmuyosun :) o adam biliyo sen hala yerinde sayıyosun bi kitapta okumuştum sürekli kod okuyun anlamasınızda okuyun diye açık kaynak proje var bi dünya ben hepsinin incelenmesinden yanayım bu konuda.. herkes farklı tabi ama yinede incelenmeli herşey..
-
Üstadım link kırık ben de html'i yeni bitirdim php'ye geçecektim , eğer vaktin varsa hemen baştan upload etsene ? :)
-
Etmesen de olur artık abicim buldum bi yerden
Chip Şubat php ve mysql görsel eğitim seti diye sanaırım bunun benzeri
saol.
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------Etmesen de olur artık abicim buldum bi yerden
Chip Şubat php ve mysql görsel eğitim seti diye sanaırım bunun benzeri
saol.
-----------------------------hocam bunların yeni linkini prem. hesaba upload edip yeni konu açmıştık ama =)