folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Php Web Api Yazımı (Android İle Alakalı) Yardım

Php Web Api Yazımı (Android İle Alakalı) Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlık php yorumlar c# hiçbişey anlamadım

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ozgunlu , Konuyu saptırdılar :D Php den herkes nefret ediyor bi sen seviyorsun be abi :D 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@ozgunlu , Konuyu saptırdılar :D Php den herkes nefret ediyor bi sen seviyorsun be abi :D 

Yok ben de node.js' e kayıcam da bu kolay geliyor. Ufaktan node ekliyorum projelere :D

Microsoft = Para, php fakir ekmeği :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Nade.js çok iyi benim de hedeflerim arasında Mongo dan veri madenciliği yapmak node.js öğrenmek  yaza bıraktım onları. :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam eyvallah güzel de 

Zaten bunun WCF Servisi bende mevcut. Token Login vs vs işlemleri var o yüzden web api şart . Login işlemi için apiler de farz-ül vahşet. Dediğiniz gibi http protokolü üzerinden direk çatır çatır myadmin den veri çekiliyor ama adamlar da çatır çatır dinleyebiliyor seni.

O yüzden Sorumu değiştiriyorum.. Öğrenmek için güzel kaynak var mı elinizde ? Birde Ben WCF veya XML .Net WebService ile MySql bağlantı yapabilir miyim yaptım diyelim hızı vs vs güvenlik açıkları olur mu ?

Şuan uğraştığım şey sadece kendimi geliştirmek :D Bazı arkadaşlar var adli bilişim okuyan ben yapıyorum onlar ağızıma sıçmaya çalışıyor. bu sayede hem onlar öğreniyor hemde ben . o yüzden güvenlik dir hız dır açıktır vs vs TEMİZ Kod lazım :( 

EDİT : Saçma bi kelime kullanmışım

Text olarak gonderirsen tabiki networku izleyen herkes paketlerini gorecektir. Ssl kullanirsan man in the middle atagina maruz kalabilirsin. Packet numarasi ve hash eklersin man in the middle i ortadan kaldirirsin ama onemli olan bu kadar abartmaya gerek varmi? Bu kalemlerin tamami performanstan odun vermek demek. 1000 kiside problem yaratmazken 100k kiside niye kasiliyor diye kara kara dusunursun. Yerinde olsam paketler izleniyor diye uzulmem. Ssl alir isine bakarsin abartmaya gerek yok hackleyecek adam (kafaya takmis adam) her turlu otturur seni rahat ol :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    S2buyuk bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam eyvallah güzel de 

Zaten bunun WCF Servisi bende mevcut. Token Login vs vs işlemleri var o yüzden web api şart . Login işlemi için apiler de farz-ül vahşet. Dediğiniz gibi http protokolü üzerinden direk çatır çatır myadmin den veri çekiliyor ama adamlar da çatır çatır dinleyebiliyor seni.

O yüzden Sorumu değiştiriyorum.. Öğrenmek için güzel kaynak var mı elinizde ? Birde Ben WCF veya XML .Net WebService ile MySql bağlantı yapabilir miyim yaptım diyelim hızı vs vs güvenlik açıkları olur mu ?

Şuan uğraştığım şey sadece kendimi geliştirmek :D Bazı arkadaşlar var adli bilişim okuyan ben yapıyorum onlar ağızıma sıçmaya çalışıyor. bu sayede hem onlar öğreniyor hemde ben . o yüzden güvenlik dir hız dır açıktır vs vs TEMİZ Kod lazım :( 

EDİT : Saçma bi kelime kullanmışım

Text olarak gonderirsen tabiki networku izleyen herkes paketlerini gorecektir. Ssl kullanirsan man in the middle atagina maruz kalabilirsin. Packet numarasi ve hash eklersin man in the middle i ortadan kaldirirsin ama onemli olan bu kadar abartmaya gerek varmi? Bu kalemlerin tamami performanstan odun vermek demek. 1000 kiside problem yaratmazken 100k kiside niye kasiliyor diye kara kara dusunursun. Yerinde olsam paketler izleniyor diye uzulmem. Ssl alir isine bakarsin abartmaya gerek yok hackleyecek adam (kafaya takmis adam) her turlu otturur seni rahat ol :)

Işte sorun da o ya abi :D millet öttürmeye çalışmadan kendimi korumam gerekiyor :D Biraz hacking araştırmaları yapsam aslında bir çok açığı kapatırım. 

Birde Bazi Standartlar var program yazarken o standartları uygularsak programın hacklenmesi %99.9 azalıyormuş bunu genelde Web Platformlarında Check List diye geçiyor . Android de de böyle birşey var mı acep

Toplam Hit: 1735 Toplam Mesaj: 17
android phpservice