folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Php,Asp Fark Etmez Script Cekme Olayı Nasıl Yapılır ?

Php,Asp Fark Etmez Script Cekme Olayı Nasıl Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    RuzgaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nitrous bunu yazdı:

ftp şifresini örenmene grek yok bide nasi örencek onu merak ediom:D

sql kullanmiosa frontpagele  bile çekebilin scriptleri..asp olanların mdbsinide çeken aynı zamanda.ama php biraz daa karışık ve zor..shell sokmayı dene sen git deneme host al aynı makinadan olmadı aynı serverdeki başka bi sitenin adminiyle anlaş sok çok yöntem war yani:D

1.Mysql kullanan asp scriptleri de var.

2.FrontPage değil mdb yi çekmek asp yi bile çekemez.Sadece saf html şeklinde çeker.

3.Günümüzde çoğu makina(özellikle linuxlar) shell'e karşı duyarlıdır artık zehir yemiyorlar pek.

4.Shell yiyecek kadar aptal bir firmaysa zaten sana siteyi makinasıyla satar;ve başka bir hosttan aynı makinadaki diğer sitelere erişim o kadar kolay olsaydı çok değil bi haftada index yemeyen site kalmazdı.

5.Oturup yazma sen burda araştırma yapıp boşunamı emek veriyorsun: )

Adam scriptini koruyacak önlemler alırsa o zaman kul hakkı olur,koruyamazsa senin hakkın olur.Koy oraya bi küp altın çalmasınlar kul hakkıdır : ))olurmu öyle şey.

bende sana saydırim biraz o zman

1. Yazdıklarımın içinde asp scripler mysql kullanmaz geçiyormu.? Nerenle okuyon!!

2.Gel çekimde gör! fpyle aspde çekerim htmlde..

3.Senin yaşın kadar linux makina var benim elimde bana mı anlatıyon! Hala öyle bi yiyen var kii.15 yaşında çocuklar hostçu olursa yada tepeden inme hostçu olursa adam g.t deliğinden gine shell yer 

4.Hangi cümlemde okudun shell soktuktan sonra tüm makina senin diye?? Bunlar yöntemler yapılabilitesi var..piyasada birsürü rshell war bi o kadar anlatımlar var videolar var az kafası basan güzel yerden daldımı yapar..İstersen sanada cüzii bi ücret karşılığı öğretebilirim;)

5.Sende kim olduğumu bilde öyle yaz.Şu an tahribata bağlandığım laptopun yarı parasını ben script satarak kazandım ne diyon sen??

ha lafını etmişken çok kaliteli asp scriptlerim var..hiçbiri warez değil..lazımsa imzamda msn war ordan iletişime geçin..:D

6. ne kadar saçma bir düşünce..Tamamı ile kul hakkıdır ben iyi birşey yaptığımı savunmuyorum..Ne olursa olsun adam bu durumdan razı değil o zaman hakka girer..Zekeriya beyaz mı dedi bunu sana..Sen git adam gibi imama sor... 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    nitrous peki nasil yaptıgı hakkında biraz acıklama yapabilirmisin ?

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

tabiiki..

Meslek sırrı;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Drawlord bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

imzanda "Laf Yapacağına ICRAAT Yap!.. "

yazıyor.Otur kendin yap arkadaş.Nerde kaldı kul hakkı din şu bu ?Dini geç iyilik :).

www.aspindir.com

oda olamdı bi ton şey var.ODa olamdı kendin kodla.

imzada o yazıyorda ben laf yapmadım ki icraat yapıyorum bilmiyorum die konu acıorm xD

bazı warez sitesi sahiplerinin filan scriptleri nasil cektigini merak ediyorum iste hepsimi shell sokuo. 

hoca :) uğraşıyorlar ipne çok bastırırsın 100 kağıt ipne host sahipleri bütün serverı açar sana.Ondan sonra listpatch vs.. ile çekile bilir.Bi ton yöntemi var.

Fakat ben uğraşıp emek vericem.Site yapıcam.Kendime özgü kodlamalar kullanıcam daha sorna elemanın birisi gelecek pat onu yayınlayacak.Hadi diyelim bu adama sorsan müslümanım der.NErde kaldı kul hakkı ?? Sonra gidecek bir şahış warez sitesinden download edecek.O bu herifte nerde kaldı müslümanlık ?? 

Onu geç emek çalmaktır bu.Yasalarda suçu vardır.Her kim warez sitelerinde bu tür emek hırsızlığı yapıyorsa alayının aq..İndirenler, dağıtanlar, copyrightı silenler şerefsizin önde gidenidir...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

şiittt hoca ağır ol..sen evindeki windowza para veripte mi aldın? kullandığın programlardan hangisinin lisansına para verdin.??

korsan cd almiyon mu internetten mp3 indirmiyormusun??

bi önceki postumda yaptığım işin doğru olmadığını bildiğimi söyledim ben..Evet kesinlikle kul hakkı haram etik değil.amma ve lakin yapılıyor ben yapmasam başkası yapıyor öyle yada böyle yapılıyor bizde bari üç beş kuruş kazanak bu işten diye yapıyoruz.ama sana şunu söyleyim ben girdiğim sunuculardaki scriptleri çektikten sonra sunucu sahibini uyarıyorum.bi nevi nötürleme gibi bişi benim yaptığım.belkide vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum sadece ama bu yaptığım iyi bi şe:D örnek warezciyim:p 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Zumsuk'um tamam milletin gt yırtarak yazdığı scriptleri çalmak, warez'e düşürmek felan pek hoş şeyler değil; ama seninde bu kadar celallenmene gerek yok. Sonuçta bu sitede takılan insanların hayatları ne kadar legal ki zaten :)

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bak ne güzel söylemiş Kürdo "Sonuçta bu sitede takılan insanların hayatları ne kadar legal ki zaten :) "

herkez kötü sen iyimisin??:D

nse bu arada şampion mardinspor:p 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

şiittt hoca ağır ol..sen evindeki windowza para veripte mi aldın? kullandığın programlardan hangisinin lisansına para verdin.??

korsan cd almiyon mu internetten mp3 indirmiyormusun??

bi önceki postumda yaptığım işin doğru olmadığını bildiğimi söyledim ben..Evet kesinlikle kul hakkı haram etik değil.amma ve lakin yapılıyor ben yapmasam başkası yapıyor öyle yada böyle yapılıyor bizde bari üç beş kuruş kazanak bu işten diye yapıyoruz.ama sana şunu söyleyim ben girdiğim sunuculardaki scriptleri çektikten sonra sunucu sahibini uyarıyorum.bi nevi nötürleme gibi bişi benim yaptığım.belkide vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum sadece ama bu yaptığım iyi bi şe:D örnek warezciyim:p 

windows casper pcyi alırken birlikte geldi kullanımı serbesttir.Onun dışında şu anda pardustan yazdığım gibi localhost yada oyun harici windowstayım.

Kullandığım programlardan bir çoğu free idi.Bir kaç tanesi crackli.

Fakat kalkıp korsan mp3, korsan program ile emek verilip yazılmış eşi benzeri bulunmayan bir portalın kodlarını çalıp dağıtmak aynı değil.ŞArkıcı konserinden, program şirketide gerektiği yerden parasını çıkartıyor.Peki eşsiz bir site yapan adam ???

Copyrightı kaldırıp milletin siteyi tanınmasını engelleyenler ?? İkisi aynı değildir.Bu gün asp / php ile yazıla bilecek en boktan, en berbat, en basit sitenin kodları dağıtılsa yine aynı şekilde karşı çıkarım.ADam onu oturup kendisi yazmıştır.Emek vermiştir.Bir emeği silmek bu kadar kolay mı ??

Hea ben kul hakkına gireyim, milletin hakkını gasp edeyim fakat vicdanımı rahatlatmak için uyarayım bak bilader sitende açık var diye..Yani suçu işle üstüne birde bak böyle suç işlene bilecek açık bırakmışsın hata senin de..

Sen yapmazsan başkası mı yapacak ??? Bil bakalım herkez böyle düşünürse ne olacak.ASlında suç sizde değil.Artık tek ipden anne kızlık soy adınun bulunduğu devirde devlet ağır cezalar verecek 3-4 yıldan başlayacak.O zaman kaç warezci, kaç korsan mp3 veren adam kalıyor görürüm.Rene, holy başta olmak üzre bu portalda kaç kişinin emeği var.Sen bunu millete dağıtıp para kazanacaksın.

Her zaman bir savunma vardır. Eleman annesine küfür eder.Bu gidip onu keser.Hakimede anneme orospu dedi diye yaptım der.Bir küfür yüzünden ne adamın annesi orospu olacaktır nede bir küfür yüzünden adam öldürürlür.Döversin en fazla biter ama bizde bahane hiiiçççç bitmez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    Zumsuk'um tamam milletin gt yırtarak yazdığı scriptleri çalmak, warez'e düşürmek felan pek hoş şeyler değil; ama seninde bu kadar celallenmene gerek yok. Sonuçta bu sitede takılan insanların hayatları ne kadar legal ki zaten :)

abi bana ne ben mi gidin kul hakkı gasp edin, milletin emeğine tecavüz edin diyorum ??Windows paralı mı

http://www.pardus.org.tr/indir.html

indir kur.Bedava dünyaya adım at.bir kaç ayda emek verip birşey yapacaksın.Üstünden 3-4 sen geçcek tam adam gibi oturtacaksın.Bir adamın yaptığı hata yüzünden bütün server listpatch yiyecek o emeklerin bitecek.

Eğer benim dediğim laflarım ağır geliyorsa kimse kusura bakmasın o sizin vicdanınızla hespalaşmanızdır.Bilinki o emeğini çalıp, kul hakkına girdiğiniz adamlar kat kat fazlasını söyledi.Windows bu gün kaç para ?? 5 milyar değil ya.

3-5 kuruş kazanmak için web sitesi yaparsın 100-200 kağıt allah bereket verisn dersin, yada bir protal yaparsın copyright kalkması için 5-10 ytl istersin, program yazarsın.Fakat neden bunları yapmadığımızı

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70921

Bu linkte yeterince güzel açıkladım.Hea kusura bakmayın sert çıkmış olabilir tabi.Fakat bi düşünün isterseniz 3-5 kuruş kazancam derken sizin yapamadığınızı yapıp seneler boyunca götünü sıkıp dil öğrenen, hatalarla, eksiklerle başa çıkan adamların bir kaç senesini, emeklerini çalmak ne kadar doğru.

edit:

hadi eyw yatıyorum şimdilik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:
    RuzgaR bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

sql kullanmiosa frontpagele  bile çekebilin scriptleri..asp olanların mdbsinide çeken aynı zamanda.ama php biraz daa karışık ve zor..shell sokmayı dene sen git deneme host al aynı makinadan olmadı aynı serverdeki başka bi sitenin adminiyle anlaş sok çok yöntem war yani:D

1.Mysql kullanan asp scriptleri de var.

2.FrontPage değil mdb yi çekmek asp yi bile çekemez.Sadece saf html şeklinde çeker.

3.Günümüzde çoğu makina(özellikle linuxlar) shell'e karşı duyarlıdır artık zehir yemiyorlar pek.

4.Shell yiyecek kadar aptal bir firmaysa zaten sana siteyi makinasıyla satar;ve başka bir hosttan aynı makinadaki diğer sitelere erişim o kadar kolay olsaydı çok değil bi haftada index yemeyen site kalmazdı.

5.Oturup yazma sen burda araştırma yapıp boşunamı emek veriyorsun: )

Adam scriptini koruyacak önlemler alırsa o zaman kul hakkı olur,koruyamazsa senin hakkın olur.Koy oraya bi küp altın çalmasınlar kul hakkıdır : ))olurmu öyle şey.

Nitrous bunu yazdı:

bende sana saydırim biraz o zman

1. Yazdıklarımın içinde asp scripler mysql kullanmaz geçiyormu.? Nerenle okuyon!!

2.Gel çekimde gör! fpyle aspde çekerim htmlde..

3.Senin yaşın kadar linux makina var benim elimde bana mı anlatıyon! Hala öyle bi yiyen var kii.15 yaşında çocuklar hostçu olursa yada tepeden inme hostçu olursa adam g.t deliğinden gine shell yer 

4.Hangi cümlemde okudun shell soktuktan sonra tüm makina senin diye?? Bunlar yöntemler yapılabilitesi var..piyasada birsürü rshell war bi o kadar anlatımlar var videolar var az kafası basan güzel yerden daldımı yapar..İstersen sanada cüzii bi ücret karşılığı öğretebilirim;)

5.Sende kim olduğumu bilde öyle yaz.Şu an tahribata bağlandığım laptopun yarı parasını ben script satarak kazandım ne diyon sen??

ha lafını etmişken çok kaliteli asp scriptlerim var..hiçbiri warez değil..lazımsa imzamda msn war ordan iletişime geçin..:D

6. ne kadar saçma bir düşünce..Tamamı ile kul hakkıdır ben iyi birşey yaptığımı savunmuyorum..Ne olursa olsun adam bu durumdan razı değil o zaman hakka girer..Zekeriya beyaz mı dedi bunu sana..Sen git adam gibi imama sor... 

RuzgaR bunu yazdi.
    Sana 50 tane site verim tek bi tanesini çekemezsen ben seni.

+

senin kim olduğun kim olduğumu bilmiyorsun demenden kim olduğunu kendin söyledin zaten.

peki sen o siteleri kuranların kim olduğunu biliyor musun?

Ayrica g.t yazı okumak için bshşedilmiş bir organ değildir

istersen onun da işlevini scriptleri çekemediğinde anlatirim.

Nitrous bunu yazdı:

sql ya da mdb kullanmayan script değildir zaten once bunu ogren.

frontpageyle mdb yolunu site sahibi gelip soylemezse nahhhhhhhh cekersin.

.asp veya .php uzantili hicbi sey ham olarak senin pc ye inmez saf html olarak gelir front pageyle bunu da bill

sen bill amcanın tasarim programını hack programı sandın galiba.

bi de resim upload imkanı bile olmayan bi siteye sen c99.php(shell)'i nerden sokuyorsun eger biliyorsan MSNDEN ANLATMANA GEREKYOK BURDAN ANLATKİ MİLLET KARSİSİNDA HAKSİZ OLDUGUMU ANLAYAYIM.free accountları eklemem.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 14755 Toplam Mesaj: 28