Phpbb Forum Hack
-
Bu konuda bilgisi olanların yazmasını rica ediyorum açıklar nasıl bulunuru?neler yapılabilir?
-
Ama hadi yapmayın bir kişide mi yok!!???
phpBB forum hack konusunda bilgisi olan -
arkadasım denyo 4 varsa elinde en kolayını söylüyorum sana mesela www.denyo.com/index.php dimi saldırıcagın site.denyo.com sil ordan saldırıcagın siteyi yaz.tabi saldırı gücünü options dan 300 yaparsan daha iyi olur.birde ücretsiz forum ise zehir de atabilirsiniz.alttaki de zehir scriptleridir.bunlada zhir yaratıp siteye indirebilirsiniz...
http://rapidshare.de/files/20840577/denyo_zehir.dls.html -
phpbb surum kaç bi de ou sölesen daha iyi olacak.
xssinden cookie sine bi sürü yol var mesela.......
sürümü yazarsan daha ii yardımcı olabilir.z -
Dogan08 hoca anladık yeni geldin ama 2 yıl önceki konuyu açmanın anlamı yok,eski dosyaları karıştırmasan iyi olacak
-
kardeş sana admin paneline girmeyi anlatayım ama bu açık eski halen bu açığa sahip siteler var ama.Öncelikle bize Cookie Editor (google.com dan aratın bulursunuz) ve bir PHPBB forum seçmemiz lazım.Bu açık sadece 2.0.15 versiyonuna kadar çalışıyor.Buna dikkat etmemiz gerekiyor.
Cookie Editoru yükledikten sonra seçtiğimiz foruma üye olmamız gerekiyor. Üye olduktan sonra üyeliğimizi aktive ediyoruz. Şimdi siteye giriyoruz. Kullanıcı adımızı ve şifremizi yazdıktan sonra "Beni Hatırla" gibi bişi yazacak. O seçeneği tikliyoruz sonrada Girişe basıyoruz.
Sıra geldi Cookie Editor' unu kullanmaya. Editorümüzü açıyoruz ve oradan o forumu buluyoruz. "phpbb2mysql_data" yazan yere çift tıklıyoruz. Karşımıza çıkan kutuda "'CODE"' yazan yere bu kodu yapıştırıyoruz.
KOD:
a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A
1%3A%222%22%3B%7D
Yapıştırdıktan sonra kaydedip çıkın. Bundan sonra Ctrl+Alt+Del den "Internet Explorer" kapatıyoruz. Ondan sonra yine aynı siteye girdiğimizde sizi ADMIN olarak görecektir.Sayfanın alt bölümlerinde "'YÖNETİM PANELİ"' tarzında bir şey yazacak.Oraya basıyoruz ve......Gerisi size kalmış .Kolay gelsin.
-
bir de buraya bak istersen ;)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=24721 -
kuytul reklam yapma la :D:D:D:
-
:))
abi napalım,bir şey yaptık.ilgi görsün istiyoruz.İmzaya da mı eklesem ne :) -
eline sağlık ama birde reklam acılsa cok güzel olcak kardes...bakmak nasip olmadı..yakında beta arşivini de yayınlıcam sen merak etme:)
-
saol paylaşımın için
Toplam Hit: 5878 Toplam Mesaj: 17