Phpbb Hack Nooluyoz Yaw

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    ya konuyu deiştirmesenz olmuo haa bi soru sordk geldiimiz konuya bak bu sitede dökümanlar modlar ve holy olmasa noolurdu acaba üyelerdn bi kere cvp alamadm dorudüzgn

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

SORUN SENDE O ZAMAN.DÜZGÜN KONUŞ ÖNCE.ALLAH ALLAH YA.NASIL İŞTİR BU.

SANA DİYORUM Kİ SORUN SENde SEN DİYORSUN Kİ SİZ BİŞYİ BİLMİONUZ afferin sen çok bilion git öğren o zaman  dümbül sitelerden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

ya konuyu deiştirmesenz olmuo haa bi soru sordk geldiimiz konuya bak bu sitede dökümanlar modlar ve holy olmasa noolurdu acaba üyelerdn bi kere cvp alamadm dorudüzgn

Akıllı konuş aga,adama bak yaa isimiz gücümzü yoıok manyaki abi gelmis hemen siteye kosacaz sanaa yardım edebilmekı icin sorduun soru olsa gam yemicem böle hazır sitelerde olmayabilr versiyonu eski olması lazım ne biliyon versiyonunu adama bak..

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    hayır benim takıldıgım konu siteye girdim baktım ve bir başlıkta bazı arkadaşların bu siteyi hackliyicez yok şöyle yapıcaz die site sahibini tehtit ettigini gördüm..... o zaman insan soruyor eger bunlar sizseniz ve madem nasıl hackliyiceginizi bilmiyorsunuz nie elalemi tehtit ediyorsunuz.... neyse soruna gelim birincisi internet tarıyıcının ayarlarına bir bak cookie saklıyor mu.....2. versiyona bak phpbb yeni versiyonlarında o açık kapatıldı ve son olarakta artık dostum dblerin remote olarak download edilmesine sınır koyulluyor yani öyle eskisi gibi degil.... css açıgını kullan haaaaaaa birde bende o server için exploitler var ama dedigin gibi biz yardımcı olmuyoruz birşeyde bilmiyoruz ne yapalım o zaman sen daha iyilerinide bulursun hadi eyw......

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    1. ben bişi bilmiyosnz die bişi demedm yardm alamıyorm dedim siz öncelikle ne yazdığınıza dikkat edin 2. artk doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar deyimine çok inanıyorm.Bi bakın açtığım konulara hep başka konulara çevirdiler ama doğru ya yalan söylemek lazım ayrıca yine benim yazılarımda tehtid eden benim ya da biziz die bişi demedm bi arkdaşın isteği üzerine denedm ama başarılı olamadm...

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şahsen yazdıgın şey biraz ona geliyor..... 2. bende sana adam gibi bir soru sordum hayır uyuzumdur da madem bir sikim bilmiyorsun neden milleti tehtit ediyorsun(bak ben sensin demiyorum üsteki yazımda da demedim) ama madem soruyorsun ve sitede böyle bir topic var o zaman insan kıllanıyor..... yok sitenin adminiysen o ayrı.... ama admin adam tutup o başlıgı siler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    haaa birde eklemek isterim.... orda ben sizsiniz demedim eger sizseniz dedim nasıl okuduysan.... birde kimse yardım etmiyor demişsin senin için birkaç yöntem ve tavsiyede yazdım.... bilindik şeyler digiceksin ama genel geçer şeyler tutup sana linuxta yetki arttırmaya anlatsam yapıcaksan ok pm at anlatim

Toplam Hit: 3730 Toplam Mesaj: 18