Phpbb 'Ye Geçmeli Miyim ?
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
MikRoBiT bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
IPB yi yıllarca kullandım lisans olayına takmıyorlar vb gibi değiller güzel scripttir en son 3.1 serisi ile kararlı ve hoş bi sürüm yakaladı.
-----------------------------ipb nin son sürmünü warezden çekip denemiştim. Gerçekten budur ! mu diyosun ? Çünkü en çok istediğim paralı scripttir ipb. Desteği falan nasıldır hoca. Eklenti vs ?
-----------------------------ipb lisans olayına takmaz yıllarca orjinal sürümünü lisansız kullandım sorun yok ama istersen null sürümleride kullanabilirsin lisans olayı sorun çıkarmaz.
Destek konusuna gelince bir çok yabancı forum var ama türkçe çok kaliteli destek sitesi var ipbaccess.com gerçekten sağlam bir destek sitesi onun dışında ipb kolay kolay sorun çıkarmaz güvenlik olarakda iyidir arada eski sürümlerde bir iki küçük açık olur bunun dışında değişik tema seçenekleri var biraz css bilgin varsa istediğin temayı uyarlarsın.
-----------------------------Hmm hoca peki ipb ye %80 karar vermiş durumdayım ama smfden ipb ye geçişler sorun çıkarıyormuş galiba. Tavsiye ettiğin bi converter varmı ? Birde DGT null sürüm iyi diyolarlar onu indirdim ;)
-
yaklaşık 6-7 aydır ipb kullanmıyorum bi localhostta var (: converter lar var ancak senin smfnin sürümü kaç ? geçmek istediğin ipbnin sürümü kaç bunlar da önemli.
eğer eski versiyonlara ait converter varsa ipbnin eski sürümünü kur dbyi çevir sonra son sürümü yükselt bi ara mjturiyede vardı bunun anlatımı aynı şekilde ipbaccessde de var diye hatırlıyorum.Kesin kararını verdiysen ipbaccesse üye olma vaktin gelmiş demektir.oscar sana yardımcı olacakdır :) onun dışında merak ettiğin konular varsa bildiğim kadarı ile cevaplıyım
-
ibrahimeren bunu yazdı:
yaklaşık 6-7 aydır ipb kullanmıyorum bi localhostta var (: converter lar var ancak senin smfnin sürümü kaç ? geçmek istediğin ipbnin sürümü kaç bunlar da önemli.
eğer eski versiyonlara ait converter varsa ipbnin eski sürümünü kur dbyi çevir sonra son sürümü yükselt bi ara mjturiyede vardı bunun anlatımı aynı şekilde ipbaccessde de var diye hatırlıyorum.Kesin kararını verdiysen ipbaccesse üye olma vaktin gelmiş demektir.oscar sana yardımcı olacakdır :) onun dışında merak ettiğin konular varsa bildiğim kadarı ile cevaplıyım
-----------------------------çok sağol hacım üye oldum siteye :) mikrobit@hotmail.com eklermisin ipb hakkında konuşalım az
-
MikRoBiT bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------çok sağol hacım üye oldum siteye :) mikrobit@hotmail.com eklermisin ipb hakkında konuşalım az
-----------------------------ekledim * bana ekle diyeceğine imzamdaki adresi ekleseydin ya :D
-
phpbb 2 den vaz geçemiyorum ben de. ilk göz ağrım olduğundan olsa gerek. diğerleri gibi karışık değil ve binlerce eklentisi var. mod yüklemek amelelik o ayrı bişey.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
haha hani smf iyidi? hani vbulletinden sonra o geliyodu :D
mybb ye geçeceksin sen :D
-----------------------------niye adama psikolojik baskı şey ediyon durduk yere :D arkadaş forum scriptini bile takım tutar gibi tutuyonuz :D ilginç..
edit: tahribat opensource olsun yaygınlaşsın, ama yine rene kodlasın :| >>>tek coderlı alanında tek forum tahribat forum :|<<<
-
smf den şaşma
-
SeRDaR bunu yazdı:
smf den şaşma
-----------------------------Smfyi bırakmadık hoca. Yine SMF ciyiz ama geniş sitelere gitmiyor smf ;)