Php"Den Hiç Portal Yazan Oldu Mu?
-
proje için ufak cms yazmam lazim yani portal ama bazi yerlerde bloke oldum :|
-
nerde takıldığını sölesen daha kolay yardımcı olunur diye düşünüorum
-
daha geliştiriyom gerçi (:
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------proje için ufak cms yazmam lazim yani portal ama bazi yerlerde bloke oldum :|
-----------------------------Bahsettiğin proje portal projesi değildir. Ufak CMS yazman portal yaptığın anlamına gelmez. Portal birden fazla modülden oluşur. (forum vb.) Navigasyon bir sistem oluşturmaya çalışıyorsun sanırım.
-
tmm simdi giris yapildiginda session'lari kullandim diger sayfalarda giris formu yok ama giris yapmadan gezilecekse giris formu lazim nasil yapcam bunu
-
<? session_start(); ?>
<? ......kullanıcı adı alma şu bu mysql sorguları gerekli kodlar ?>
<? if(isset($_SESSION["kadı"])
{
İşte buraya menuyu yazdır
}else
{
login formunu getir
}umarım anlamışsındır
-
kardeş ben portal yazdım hatta şuanda forumda yazmaktayım sorun nedir nerde takıldın
mxforce@msn.com istersen ekle yardımcı olurumç
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------daha geliştiriyom gerçi (:
-----------------------------
sitenin yazı renk, karekterleri iğrenç. kullanıcıyı itici yapısı var haberin olsun ;) -
baron_27 bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
sitenin yazı renk, karekterleri iğrenç. kullanıcıyı itici yapısı var haberin olsun ;)
teşekkür ederim (:önerin varmı?
-
yazı renklerini tam beyaz yapabilirsin sarı rengi kaldır derim butonları daha güzelleştir derim.. tablo renkleri iğrenc onların kalınlığını 1 yapıp rengini koyu kırmızı yapabilirsin ve grafiksel hiçbişey yok biraz grafik katabilirsin siteye güzel olabilir.. yazı fontlarını verdana felan yap puntolarıda biraz düşür derim..
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------Hacı senın site benı kovdu yav. Firefoxu beğenmedı