PHP&Mysql Kitap Önerisi?
-
Arkadaşlar PHP ye sıfırdan başlayan birisi için mysql ile birlikte anlatımı olan bir kitap önerisinde bulunur musunuz benım ıcın? fiyatını da biliyorsanız sölerseniz sevinirim..
-
Alfa Yayınları php,mysal,apache (herkes için).Bu kitabın prof. için olanı da var.Aslında direk prof'dan başlayabilirsin de eğer c falan biliyorsan.Ben memnunum bu kitaplardan.
-
@chelishky bunu yazdı:
----------------------------
Alfa Yayınları php,mysal,apache (herkes için).Bu kitabın prof. için olanı da var.Aslında direk prof'dan başlayabilirsin de eğer c falan biliyorsan.Ben memnunum bu kitaplardan.
-----------------------------
başlangıc seviyesine de hitap ediyormu? -
RootB bunu yazdı:
@chelishky bunu yazdı:
----------------------------
başlangıc seviyesine de hitap ediyormu?
-----------------------------Herkes için olan tam başlangıç seviyesine göre zaten.Programlama mantığı da veriyor biraz.Yalnız hiçbir kitabı bitirdiğinde ben php nin herşeyini biliyorum diyemezsin,araştırman ve en önemlisi kendi projelerini geliştirmen şart.Takıldığın yerlerde forumdaki birçok kişi yardım eder zaten.
-
Eğer bulabilirsen Özgür Çaycı'nın Php Ve MySQL kitabı var. Seçkin yayınevinden, tavsiye ederim ;)
Ama artık basılmıyo olabilir =)
-
@chelishky
@ZoktriP
saolun arkadaşlar..
------------------------
başka önerisi olan var mı?
-
sadece tek bir ki$iyle sınırlı kalmamanı öneririm. piyasada toplu şekilde e-booklar var. hakkı öcalın kitabı güzeldir
-
asp alıcam
-
e-book olsun istemiorum biliomusun :D somut bişe olsun istiorum bu sefer.. piyasada ne warsa onu alıcam..
-
Turuncu renkli kitaplar war ya mustafa yaşarın sanırım? onlar hakkında ne dusunuyorsunuz
-
yok mu tavsiyesi olan arkadaslar nedenlerıyle birlikte..