folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Phyton‘A Giriş

Phyton‘A Giriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

link ölmüş hocam yenileyebilir misin

Si vis pacem para bellum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hadi diyelim bununla bir program yazdın ve satıcaksın, kodların görünmemesi veya derlenmesi lazım

ben python tabanlı ve derlenmiş yazılımlar gördüm fakat bir türlü derlemeyi bulamadım google da çok aramama rağmen

linux ve açık kaynak dünyasının en sevmediğim yönü bu işte, bi standart / kurumsallaşma yok.

geçenlerde .deb paketleri nasıl yapılıyor bi araştırayım dedim, demez olaydım,

ubuntu forumda sadece beyin fırtınası olarak kalmış :)

kimileri de demiş ki linux komut satırıyla çalışan bi sistem, otur tek tek ayarla, dökümanları oku yap işin ne yazmış :)

bu linux fikrini savunan salaklar olmaya devam ettiği sürece, linux'u sadece azınlık kullanır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:
    -----------------------------

python'da C#'in ide'si gibi bir sey yokmu boyle arayuz objelerini surukle birak seklinde yonetecek; command line uygulamalari benim cok ilgimi cekmiyor dogurusu; ve ben agirlikli ticari uygulamalar uzerinde calistigim icin C# kullanmak zorunda kaliyorum.

-----------------------------

bildiğim kadarı ile yok hocam 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kknd
    kknd's avatar
    Erkek

biraz gec bir cevap ancak buraya goz atabilirsin http://wiki.python.org/moin/PyQt  QT ile python programlari yazabilirsiniz. (GUI, event programlama) sunu da unutmamakta fayda var, her dilin zayif ve guclu oldugu yanlari vardir, yani pythonla ticari program gelistirmek ne kadar mantiklidir biraz dusunmek lazim, mesala python ile c kutuphanelerini kullanarak karmasik matematiksel problemleri hizli bir sekilde cozmek mumkun..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

http://yzgrafik.ege.edu.tr/~tekrei/dersler/bbgd_p/ bu linkteki kitapta çok güzeldir. güzel programlama ipuçları var.

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Firzen
    Firzen's avatar
    Erkek

Valla Sağol arkadaşım :)

Toplam Hit: 6033 Toplam Mesaj: 27