Piano Piece No.1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/piano-piece-no1

Geçen sefer yine bir projemi paylaşmıştım tekrar hatırlatayım ben konservatuar kompozisyon bölümü 2.sınıf öğrencisim geçen projemi paylaştığımda tahribat ortamının gayet sıcak karşılaması cok hosuma gitmişti ve bugun yeni yazdığım bir projeyi paylaşmak istedim :D 

iki bölümden oluşmaktadır.
    I. Allegro - C majör
    II. Presto giocoso - A majör.
    Yazarken piyano etüdü gibi düşündüm .... 

keyifli dinlemeler

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

Çok beğendim. Çalışmalarında başarılar...

halat tarafından 14/Nis/14 21:51 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

minör isteriz 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

anaa ne güzel la adam piyano çalıyo :) hep özenmişimdir.. eline sağlık hocam

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

@halat teşekkür ederim hocam ...

@Hna  minör az kaldı gari string quartet var yazdığım o baya ciddi bişi ama bitsin onuda koyucam :D 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

çok beğendim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zamanında baslamadıgım icin cok pismanım ve bu pismanlıga ragmen halen ögrenecek zamanı ve fırsatı olusturamadım kendime :l

begendim, eline emegine saglık.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hepinize çok teşşekkür ederim :D piyano hobi olucaksa hiç bir zaman geç değil ama konservatuar okucaksanız veya daha farklı ise amacınız muhakkak  5 yaşınızda başlamanız gerekli :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Çok iyi hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

şevk-ü tarab isteriz

dokunmak sanattır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ne güzel ya.

Bir müzik aletinden doğru düzgün sesler çıkaran insanlar bana göre bir mucizeyi gerçekleştiriyor gibiler sahiden.

O tuşlardan böyle sesler, o sazın tellerinden böyle ezgiler..

İnanılır gibi değil :)

Çok güzel, çaldıkça paylaş. Dinleyeceğim :)

Takipteyim seni.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1786 Toplam Mesaj: 13