Pichliğe Bakarmısınız :D (Kemerin Tokasında Bıçak)
-

Sağdaki kurukafalı aslında daha iide görünüşü bok olmuş,soldakinde sanki tasarımı oymuş gibi duruyo daha çok.Bu kemer 25ytlye satılıyo,time is money markasının en ucuz ve en ilgimi çeken kemeri :D okulda takma amaçlı bi adet alıcam bu kemerden okul alışverişine çıkınca :D nası ama :P kaç kişinin aklına gelir arama yaparken kemer tokasına bakmak :D
-
sizin okulu arayıp hemen sölicem ha bide şeyini kesme sakın dikkat =O)
-
Lan ben onu hiç düşünmedim ya çükü kesersek takalım dirkene :| :D :P hem daha almadım arasanda bişi olmaz :D :P
-
sen çüksüzsün bişi olmaz =O)
-
güzelll :D sewdim bunu.
-
nerde satılıo?
-
bende bi kemer var açınca bazuka oluyo
-
bu kemerle çok pis uçak kaçırılır amk. hemen alayım bi tane, ukraynaya kaçırcam uçağıda :D
-
yok amk ülke fethedilir :|
-
la caner anca beraber kanca beraber.. amk hatta ucaktan sona gemiyle otobüste kaçırak..otobüsle kievdeki bardan gaci düşürüp gemiyle tatil yaparız ((: hade bakalım sefer sayısı belirle bende iki tanbe kemer buliim bıcagı biz takarız.. ((:
-
harbi la, ne para verip alcaz, kendimiz yaparız tabi amk, du ben 2-3 eski kemer bulayım, ayarlarız bişii, olmadı kemerlerin ucuna numan'ı veya tugcem'i takarız, (bu arada bilmeyenler için, numan sustalının ismi, tugcem maket bıçanın ismi) :D :F :|
Toplam Hit: 4096 Toplam Mesaj: 24