Piçliğin Tanımı Budur !
-
incen azını burnunu kırcan puştun.
o değil piçlik istiyosanız şu en büyük aşkı hayata şiir yazıp üstüne bide şarkı patlatan piçi dinleyin :D:D:D
-
ulen bi video koyuosunuz ama kendinize müslümansınız insan bi direk linkini koyar zor bişemi :D
yönetimden ricamdır;
facebook videolarında direk linki koymak zorunlu olsun olanı var olmayanı var.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------ulen bi video koyuosunuz ama kendinize müslümansınız insan bi direk linkini koyar zor bişemi :D
yönetimden ricamdır;
-----------------------------bende bu kadarı var bende bu pichlik yüzünden üye oldum bugün :D
-
Hayatın ne demek olduğunu bilmeyen, sorumsuz asalak topluluğunun eğlence sandığı "ben yaptım" olayı ..Piçlikle alakası yok?
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatın ne demek olduğunu bilmeyen, sorumsuz asalak topluluğunun eğlence sandığı "ben yaptım" olayı ..Piçlikle alakası yok?
-----------------------------çok sert olmuş :) :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
-----------------------------benimki daha sertti :(
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------ulen bi video koyuosunuz ama kendinize müslümansınız insan bi direk linkini koyar zor bişemi :D
yönetimden ricamdır;
Aynen. -
insan gerizekalı olmayagörsün...
bunların hepsi o salak tiky kız milleti yüzünden onlara hava atmak için böle 'PicHLiK' ler yapıyolar...
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
-----------------------------hakettiler bence ;) media_Center ağzına sağlık :D
-
BUcalı bu şerefsizler : )))