Pikap Almayı Düşünüyorum Yardıma İhtiyacım Var
-
up
-
http://www.sony.com.tr/product/hfc-record-player/ps-lx300usb
hocam kendi ses sistemine amfi ne baglayabileceğin bi pikaptır, ayrıca içinde gelen yazılımı sayesinden pikaplarını dijital ortama aktarabilir ve bilgisayar üzerinden de dinleyebilirsin. 360 tl falan fiyatı var.
-
yazının tamamını okumasam arabadan bahsediyorsun diye düşünecektim hocam.. öğrenciyim para durumu iyi değil falan diyince tofaş al falan yazacaktım ama son kelimelerde döküldü düşüncelerim :D
-
narcobs bunu yazdıLotus bunu yazdı
sanıyorum taş plak ibaresini gördükten sonra bile ulan acaba eski modeller plak mı çalıyordu diye düşünerek ısrarla arabadan bahsettiğini düşünen bir ben varım herhalde, utanarak uzaklaşıyorum konudan
Beni bekle hocam
Aynen hocam ya :-) bende diyorum ulan nasil bir ogrenciliktir bu ki adam ikap alip ne tasiyacak acaba diyordum
-
myblackworldweb bunu yazdınarcobs bunu yazdıLotus bunu yazdı
sanıyorum taş plak ibaresini gördükten sonra bile ulan acaba eski modeller plak mı çalıyordu diye düşünerek ısrarla arabadan bahsettiğini düşünen bir ben varım herhalde, utanarak uzaklaşıyorum konudan
Beni bekle hocam
Aynen hocam ya :-) bende diyorum ulan nasil bir ogrenciliktir bu ki adam ikap alip ne tasiyacak acaba diyordum
yönetime mesaj atayımda konunun adı değişsin yoksa bu muhabbet sürüp gidecek :D
-
dostum gerçekten iyi bir ürün arıyorsan technics derim.. fiyatları biraz yüksektir ama asla sorun yaşamazsın ve kalitedir.
GordonFreeman tarafından 11/Eki/13 11:01 tarihinde düzenlenmiştir
Technics SL 1210 mk2
veya bunun ayarında birde stanton var bunada bir göz atabilirsin.
Stanton STR8-80
(hani yarın öbürgün gaza gelir dj olcam dersen bu cihazların üstüne yok) :)