folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pilin Zararlari Nedir?

Pilin Zararlari Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Selam muridler

Bugun bitmis bir pili isirarak calistirmaya calistirirken fazla isirmis olmaliyim pildeki tum kimyasalla agzimda dagildi.O anki karmasiklik ile birazini yuttum.

Suan agzim cok aci ve migdem bulaniyor..Bu pilin vucuduma ne gibi zararlari olur? Doktora gitmelimiyim?

Yardimci olan herkeze tesekkurler !

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gerek yok. ağzını yıka. yoğurt ye bişey olmaz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

pildeki kimyasallar zehirli diye biliyorum özellikle içindeki kömür ama emin değilim bilen birisi açıklarsa daha iyi yardımcı olur

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Amq millet içindeki kimyasallar dopraa karışmasın diye gömüyo. Sen ağzına sokup pili emiyon. Aferim. Doktora git moruk

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bir sürü çeşidi var pillerin

karbonun insana zarar vereceiğini düşünmüyorum ama

sanırım seni kötü edecek şey bu olsa gerek

manganese dioxide

manganez dioksit

ahanda burada bişeyler anlatıyor

http://en.wikipedia.org/wiki/Zinc-carbon_battery

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

MacuncuMacit bunu yazdı:
    -----------------------------
    Amq millet içindeki kimyasallar dopraa karışmasın diye gömüyo. Sen ağzına sokup pili emiyon. Aferim. Doktora git moruk
    Bu şekilde cümle kurarak ne karsındakıne yardımcı olabilirsin nede ben dahil kimse seni algılıyamaz.

TheColtfire:

Ne olursa olsun işi şansa bırakma bence doktora git dicem ama su an su dakikadan itibaren olan olmustur umarım iyisindir.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Doktor arkadasimi aradim bana dedigi 1 gram pilin icindeki toksinler vucutta aylarca atilmadan vucuda zarar verebiliyormus.Isimi saglama alip migdemi yikaticam.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

Doktor arkadasimi aradim bana dedigi 1 gram pilin icindeki toksinler vucutta aylarca atilmadan vucuda zarar verebiliyormus.Isimi saglama alip migdemi yikaticam.

bencede öyle yap...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

http://www.birdunyabilgi.net/tag/pil-yutulmasi-durumunda-yapilmai-gerekenler-nedir

hacı tehlikeli bir mevzuymuş sen elini çabuk tut bu konuda.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

bence çoktan emilmiştir kana geçmiştir :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

pil deki kimyasal maddeler vücudtan dışarı atılmıyor diye biliyorum nekadar yuttguna baglı git bir doktora hemen

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 3593 Toplam Mesaj: 20