folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Pilli Hoparlör Veya Başka Bi Fikir?

Pilli Hoparlör Veya Başka Bi Fikir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Olay şu 27 Kasımda Okulun Ankara gezisi var...otobüste müzik dinlemek gibi bi amacımız var ama hocalar otobüsün radyosunun açılmasına izin vermiceklermiş...

bizde inat olsun diye mp3 lerden hoparlöre bağlayıp dinlemeyi düşünüyoz.. ancak şöle bi sorun var hoparlör gücü nerden alcak? pilli hoparlör bulunabilirmi?... yada başka bi fikri olan varmı.. otobüsten elektrik çalabilirmiyiz?( şöföre fazla yakın olmasa iyi olur elektrik çalcaamız yer :D )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güç falan istemezki :S eski müziks etlerinin hoparlörünü çıkarıp odama yerleştirdim valla çok iyi ses çıkıyo :D hem öle elektrik falanda gerekmiyo takıyorum mp3'e dinliyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    pile gerek yok hoja:D bıtane wolkman tlf bulun sony ericssondan k750i w810i w800 fark etmez bununlada yapabılırsınız:D sizi idare eder yol boyunca:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

bunu diosun abı sen

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360606&CS_Category=_MP3_CALAR_AKSESUARLARI692&CS_Catalog=_MP3

2 kalem pille calısıo

mp3 calar alıcna beleş veriolar

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    IPODLAR İÇİN aparatlar var pille çalısan onlardan bisiler bulabılırsın bıde çok iyi ses veriyo 20 ytl falan fıyatı

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bilgisayar kasalarının içinden cıkan kücük hoparlörleri direk bağlarsan cok güzel ses cıkartır extrada elektriğe gerek duymaz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Benim bir arkadaşımda kullandığımız normal hoparlörlerden vardı sadece audio inputtan çalışyordu öyle bir şeyden çalışan birşey bulabilirsin.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    fikirler için sağolun.. bilgisayar hoparlörü ve müzik seti hoparlörü fikrini deniycem... olmadı o pille çalışanlardan araştırcaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    gharghamel bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu diosun abı sen

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360606&CS_Category=_MP3_CALAR_AKSESUARLARI692&CS_Catalog=_MP3

2 kalem pille calısıo

mp3 calar alıcna beleş veriolar

bu cok kullanıslı ve gusel bıse bosa mp3playerları zarara sokmayın kullanıslı bıse benzıo sıparısı sımdı versen elınde olur o zmna kadar =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    Bilgisayar kasalarının içinden cıkan kücük hoparlörleri direk bağlarsan cok güzel ses cıkartır extrada elektriğe gerek duymaz...

wat yüksek gelirse zırıltı yapar.. pilli hoparlörler var bendede vardı eskiden volkman e takıyodum ğrencilik yıllarımda piyasada bulabilirsin 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

wat yüksek gelirse zırıltı yapar.. pilli hoparlörler var bendede vardı eskiden volkman e takıyodum ğrencilik yıllarımda piyasada bulabilirsin 

abicim mp3 calardan o kadar yüksek watt gelmez :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4116 Toplam Mesaj: 13