Pilli Hoparlör Veya Başka Bi Fikir?
-
Olay şu 27 Kasımda Okulun Ankara gezisi var...otobüste müzik dinlemek gibi bi amacımız var ama hocalar otobüsün radyosunun açılmasına izin vermiceklermiş...
bizde inat olsun diye mp3 lerden hoparlöre bağlayıp dinlemeyi düşünüyoz.. ancak şöle bi sorun var hoparlör gücü nerden alcak? pilli hoparlör bulunabilirmi?... yada başka bi fikri olan varmı.. otobüsten elektrik çalabilirmiyiz?( şöföre fazla yakın olmasa iyi olur elektrik çalcaamız yer :D )
-
güç falan istemezki :S eski müziks etlerinin hoparlörünü çıkarıp odama yerleştirdim valla çok iyi ses çıkıyo :D hem öle elektrik falanda gerekmiyo takıyorum mp3'e dinliyorum...
-
pile gerek yok hoja:D bıtane wolkman tlf bulun sony ericssondan k750i w810i w800 fark etmez bununlada yapabılırsınız:D sizi idare eder yol boyunca:D
-
bunu diosun abı sen
2 kalem pille calısıo
mp3 calar alıcna beleş veriolar
-
IPODLAR İÇİN aparatlar var pille çalısan onlardan bisiler bulabılırsın bıde çok iyi ses veriyo 20 ytl falan fıyatı
-
Bilgisayar kasalarının içinden cıkan kücük hoparlörleri direk bağlarsan cok güzel ses cıkartır extrada elektriğe gerek duymaz...
-
Benim bir arkadaşımda kullandığımız normal hoparlörlerden vardı sadece audio inputtan çalışyordu öyle bir şeyden çalışan birşey bulabilirsin.
-
fikirler için sağolun.. bilgisayar hoparlörü ve müzik seti hoparlörü fikrini deniycem... olmadı o pille çalışanlardan araştırcaz..
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------bunu diosun abı sen
2 kalem pille calısıo
mp3 calar alıcna beleş veriolar
-----------------------------
bu cok kullanıslı ve gusel bıse bosa mp3playerları zarara sokmayın kullanıslı bıse benzıo sıparısı sımdı versen elınde olur o zmna kadar =) -
renegadealien bunu yazdı:
Bilgisayar kasalarının içinden cıkan kücük hoparlörleri direk bağlarsan cok güzel ses cıkartır extrada elektriğe gerek duymaz...
-----------------------------wat yüksek gelirse zırıltı yapar.. pilli hoparlörler var bendede vardı eskiden volkman e takıyodum ğrencilik yıllarımda piyasada bulabilirsin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------wat yüksek gelirse zırıltı yapar.. pilli hoparlörler var bendede vardı eskiden volkman e takıyodum ğrencilik yıllarımda piyasada bulabilirsin
-----------------------------abicim mp3 calardan o kadar yüksek watt gelmez :)