folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pilot Nasıl Olunur ?

Pilot Nasıl Olunur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Önemli değil hocam sen arastır arastırabaıldıgını netten ozellıkle yurtdısı dusunmelısın.Pilotaj okuluna gırmek zor bayaa askerı liseden cok daha zor tıp 2 saglık muayenesı ıstıyorlardı tam hatırlayamadıyorum bı kodu daha vardı eger cevaplayamacagım bır konu olursa arakdasıma da yonlendırebılırım seni

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

hiçte anlatıldığı gibi değil hocam eski bi iş arkadaşım aöf önlisans mezunu meraklıydı pilotluğua bastı parayı gitti kursuna sonra thy ye başburdu şimdi pilot:)

sen paradan haber ver iş garantili kurslarda olması lazım geçen pazar bir havacılık programında anlatıyorlardı sanırım habertürkteydi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

cran_s bunu yazdı:
    -----------------------------

hiçte anlatıldığı gibi değil hocam eski bi iş arkadaşım aöf önlisans mezunu meraklıydı pilotluğua bastı parayı gitti kursuna sonra thy ye başburdu şimdi pilot:)

sen paradan haber ver iş garantili kurslarda olması lazım geçen pazar bir havacılık programında anlatıyorlardı sanırım habertürkteydi

-----------------------------
    o kadar kolay olduğunun sanmıorum. benim tanıdığım da var pilot lisansı elinde ama işsiz daha çok işsiz olan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

ne yalan söylim bende şaşırmıştım

yani benim demek istediğim öyle meslek bölümlerini okicaksın  bilmem kaç sene kargo uçağı kullancaksın diye bi şart yok en fazla kaptan pilot olamazsın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

8 kutu EFes kardeş..

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Mezun olur olmaz direkt thy e kım alıyor kardes oyle ıse ben gıdeyım bıtıreym dırekt once cesna ları bır kullanda sonra gır thy e ehlıyetın oldugu halde bıle otobus kullandırtmıyorllar adamlara .Ki sana her ucusta yuzlerce ınsanları ve trılyonlarca degerındekı ucakları emanet edıyorlar.

Ben ınanmıyorum aöf önlisans okuyup thy de pilot  oldugunu .Ha askerıyeden emeklısındır yada ayrılmıstırsın thy de calısrısın ama dırekt pat dıe almıyorlar.Tr de pılot sayısı az ama abd deyurtdısında var .Adamlarda aynı sehırde özel havalanları dahı var.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

geçenlerde haberlerde çıkmıştı. thy de pilot açığı varmış ve pilot okuluna öğrenci alıyolardı. ama şartları çok ağır. teknik mühendislik diploması istiyolar, ücreti yok. 15 yıl thy da çalışıcam diye sözleşme imzalıyosun. onlarda 15 yıl boyunca maaşından kesiyolar.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

En Hızlı Yöntem Sizi Şöyle Alalım O Zaman

Buradan

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj