Pilot Nasıl Olunur ?
-
Önemli değil hocam sen arastır arastırabaıldıgını netten ozellıkle yurtdısı dusunmelısın.Pilotaj okuluna gırmek zor bayaa askerı liseden cok daha zor tıp 2 saglık muayenesı ıstıyorlardı tam hatırlayamadıyorum bı kodu daha vardı eger cevaplayamacagım bır konu olursa arakdasıma da yonlendırebılırım seni
-
hiçte anlatıldığı gibi değil hocam eski bi iş arkadaşım aöf önlisans mezunu meraklıydı pilotluğua bastı parayı gitti kursuna sonra thy ye başburdu şimdi pilot:)
sen paradan haber ver iş garantili kurslarda olması lazım geçen pazar bir havacılık programında anlatıyorlardı sanırım habertürkteydi
-
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------
hiçte anlatıldığı gibi değil hocam eski bi iş arkadaşım aöf önlisans mezunu meraklıydı pilotluğua bastı parayı gitti kursuna sonra thy ye başburdu şimdi pilot:)
sen paradan haber ver iş garantili kurslarda olması lazım geçen pazar bir havacılık programında anlatıyorlardı sanırım habertürkteydi
-----------------------------
o kadar kolay olduğunun sanmıorum. benim tanıdığım da var pilot lisansı elinde ama işsiz daha çok işsiz olan. -
ne yalan söylim bende şaşırmıştım
yani benim demek istediğim öyle meslek bölümlerini okicaksın bilmem kaç sene kargo uçağı kullancaksın diye bi şart yok en fazla kaptan pilot olamazsın
-
8 kutu EFes kardeş..
-
Mezun olur olmaz direkt thy e kım alıyor kardes oyle ıse ben gıdeyım bıtıreym dırekt once cesna ları bır kullanda sonra gır thy e ehlıyetın oldugu halde bıle otobus kullandırtmıyorllar adamlara .Ki sana her ucusta yuzlerce ınsanları ve trılyonlarca degerındekı ucakları emanet edıyorlar.
Ben ınanmıyorum aöf önlisans okuyup thy de pilot oldugunu .Ha askerıyeden emeklısındır yada ayrılmıstırsın thy de calısrısın ama dırekt pat dıe almıyorlar.Tr de pılot sayısı az ama abd deyurtdısında var .Adamlarda aynı sehırde özel havalanları dahı var.
-
geçenlerde haberlerde çıkmıştı. thy de pilot açığı varmış ve pilot okuluna öğrenci alıyolardı. ama şartları çok ağır. teknik mühendislik diploması istiyolar, ücreti yok. 15 yıl thy da çalışıcam diye sözleşme imzalıyosun. onlarda 15 yıl boyunca maaşından kesiyolar.
-
En Hızlı Yöntem Sizi Şöyle Alalım O Zaman
-
-
40 bin euro.