Pilot Olmak İçin ?
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------hocam okul bitince thy'nin her sene açtığı yetiştirilmek üzere pilot adayı aranıyor ilanı oluyor. onları takip edersin. en fazla kursiyer de bu sene alındı. florida, ankara, eskişehir, istanbul grupları kurdular. önümüzdeki ay eğitime başlıyolar.
-----------------------------
daha dün bunun muahbbetini yaptık. 100 bin $ lık senet imzalıyorsun adamalar seni amerikaya eğitim için gönderiyorlar. toplamda 3 senelik bir eğitim ve mülakat sonrası min. 3 bin € ile işe başlıyorsun. tabi bunun için çok sağlam ingilizce ve çok çok sağlıklı bi vücut istiyorlar. -
kapuçinolu nargile + marlboro sigara + alkol
-
hocam varsa 45000-50000 euro paran gidersin ayjete felan.ama pilot olmak meşakatli ve uzun iş.
-
cannfree bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
hocam okul bitince thy'nin her sene açtığı yetiştirilmek üzere pilot adayı aranıyor ilanı oluyor. onları takip edersin. en fazla kursiyer de bu sene alındı. florida, ankara, eskişehir, istanbul grupları kurdular. önümüzdeki ay eğitime başlıyolar.
daha dün bunun muahbbetini yaptık. 100 bin $ lık senet imzalıyorsun adamalar seni amerikaya eğitim için gönderiyorlar. toplamda 3 senelik bir eğitim ve mülakat sonrası min. 3 bin € ile işe başlıyorsun. tabi bunun için çok sağlam ingilizce ve çok çok sağlıklı bi vücut istiyorlar.
hocam eğitim derslerinde sorun yaşamadığın sürece 15 ay sürüyor. eğitime alınmadan önce zaten mülakatlara eleme sınavlarına giriyosun eğitimden sonra mülakat yok. type rating eğitiminide atpl lisansını alınca alıyosun. 100 bin dolarlık senet değilde 15 sene hizmet sözleşme imzalıyosun.birde özel okullara 150 milyar veripte hemen iş bulcam diye düşünmeyin. şuanda hemen hemen 500 tane işsiz pilot var. şirketler maliyeti daha düşük olduğu için yabancı pilot tercih ediyolar. torpil olmadan mezun olunca hemen iş bulamazsınız.
-
hezarfen havaalanında ayjet var. google amcaya sorsan bilir kesin :)
-
çok paran gider kurslara sen en iyisi redbull iç oda kanatlandırır :d
-
Hocam bildiğim kadarıyla pilotların %90'ı hava harp okulu'nu bitirmiş
-
code_46 bunu yazdı:
Elektrik-elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Öğrenimimi tamamladıktan sonra pilot olmak istiyorum. hangi adımları takip etmem gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
----------------------------- -
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------cannfree bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
hocam okul bitince thy'nin her sene açtığı yetiştirilmek üzere pilot adayı aranıyor ilanı oluyor. onları takip edersin. en fazla kursiyer de bu sene alındı. florida, ankara, eskişehir, istanbul grupları kurdular. önümüzdeki ay eğitime başlıyolar.
daha dün bunun muahbbetini yaptık. 100 bin $ lık senet imzalıyorsun adamalar seni amerikaya eğitim için gönderiyorlar. toplamda 3 senelik bir eğitim ve mülakat sonrası min. 3 bin € ile işe başlıyorsun. tabi bunun için çok sağlam ingilizce ve çok çok sağlıklı bi vücut istiyorlar.
hocam eğitim derslerinde sorun yaşamadığın sürece 15 ay sürüyor. eğitime alınmadan önce zaten mülakatlara eleme sınavlarına giriyosun eğitimden sonra mülakat yok. type rating eğitiminide atpl lisansını alınca alıyosun. 100 bin dolarlık senet değilde 15 sene hizmet sözleşme imzalıyosun.birde özel okullara 150 milyar veripte hemen iş bulcam diye düşünmeyin. şuanda hemen hemen 500 tane işsiz pilot var. şirketler maliyeti daha düşük olduğu için yabancı pilot tercih ediyolar. torpil olmadan mezun olunca hemen iş bulamazsınız.
eywllh hocam bilgilendirme için sağol : )
geçenlerde bi arkadaşı ziyarete gitmiştim
orda onun başka bir arkaşı başvurmuş o vesile ile dinlemiştim. tabi kulaktan kulağa anca bu kadar oluyor :D
-
THY pilotlarının hepsi emekli asker değil diye biliyorum başka bir yolu da olması lazım.. Takipteyim.
+ Konuyu takip eden mod.lar var heralde en ufak geyik yapana 24 saat yapıştırmışlar.