Pimapen Tam Kapanmıyor
-
Aynısı başıma gelmişti. O çektiğin parçayı sök hocam başka yerden delik açarak tekrar sabitle. Bunu yapmadan nereye gelirse iyice sıkı kapanır hesabını yap. Ben böyle çözmüştüm.
-
1- kapı kasayı düzgün öpüyormu terazide mi terazide değilse cam ve kasa vs takozlanacak
2- kasa üstündeki T şeklinde olan demir parçalara kanattaki pimler adam akıllı geçiyormu kontrol edilsin ona göre kasa üzerinden T şeklindeki parçalar yukarı aşağı tekrar monte edilsin.
3- herşeye rağmen olmuyorsa pratik hızlı çözüm lazımsa aşağıdaki linkte bulunan üründen 2 tane alırsın kanadının altına üstüne vidalarsın mis gibi olur
-
Akıllı vidayı baş kapansin. Yaza kadar açma başka camdan havalandir. Boşluğa da silikon yap yaza sokersin.
-
Castaway bunu yazdımavii bunu yazdı
Pencerelerden rüzgar geliyor diye salı gününe usta çağırmıştım. 1.5k ya anlaşmıştık.
senin bu videyo gördünm, deneyeyim dedim. rüzgar kesildi. ustayı da iptal ettim.
saolasın
İşine yaramasına sevindim az para da değil herkes kolay kazanma yolunu bulmuş muhtemelen o da bunu yapacaktı..
-
h0rtl4kk bunu yazdımavii bunu yazdı
Yaptım kankam çözüm olmadı malesef. Kapı/pencernin kilit mekanizması değilde arka tarafında menteşelerin olduğu yerlerde bile bazılarında boşluk var tam kapanmıyor.
Adamlar o kadar dandik ev yapmışlarki pimapen ile duvar arasında boşluklar var. Gördüğüm her boşluğu alçı ile dolduruyorum. Bir türlü ısıtamadım evi.Bir de pvc kilitler var belki camı sıkar boşluğu azaltır nalburlarda 25 lira falan bir de bunu dene istersen bir alttan bir üstten sıkarsın belki İşe yarar
-
Delik Deldin içinde altın varmı diye kontrol ettiğini anladımda. Bu işin profesyonel ustası benim. Pimapen ciyi çağırma senden çok para ister. Zaten pimapenci bakmış sen cimrisin ya bu yüzden höngür höngür bakmış ilgilenmeden çekip gitmiş. Tavsiyem pimapenciye git o menteşe yi sök. Pencerenin dönmesini sağlayan menteşe değil. Anahtarlı kısım varya o menteşeyi sök aynısını al tornavidayla montajını yap. O menteşenin çentiğe giren bilyalı uçları gitmiş. Yada çentik kısmıyla oynamışsın belli. Bir kalemle çiz bakalım o bilyalar çentiğe oturuyormu kontrol et.
TheErne tarafından 31/Ara/24 16:11 tarihinde düzenlenmiştir