folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pinokyo "Allah" Dedi, Camia Karıştı!

Pinokyo "Allah" Dedi, Camia Karıştı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Allah demekte bence hiçbir problem yok. Zaten halk ağızına oturmuş bir sözdür. Allah deyince dinci mi olnuyor? Bu kadar kolay mı? Tanrı demek daha mı hoşunuza gidiyor? Anlamıyorum bu zihniyeti. Tanrı belanı versin mi demem lazım birisine. Zira tanrı birçoktur, allah tektir. Şimdiki moda bu, millet bunla uğraşıyor..

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Mesele Hiçbir Zaman Allah Demek Olmadı. Buzdağının Altı var. Eserlerin Müslümanlaştırılması da Olmadı. Dediğim Gibi Adamlar Domuz Olan Sahneleri Kesiyorlar Yahu. Siz Kimziniz Trt Kadrosu Adi Köpekler. Bu Ülke Demokratiktir. Ama Atılan Adımlar Bizi Şeriat Ülkelerine Çevirmek İstendiğini Gösteriyor. Böyle Bir Kanunmu Var Domuz İzletilmiycek Diye. O Şeyler Ancak Belirttiğim Cahil Ülkelerde Olur. BU Ülkeyi Aklısıra Müslümanlaştıran Zihinlerin.... A.q.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    lan pinokyoyu namaz kılarken dusunsenıze ne komedı lan :D bnce bu pınokyo paso oruc tutsun :P amma buyutunus bu olayları ya yoq cola harammıs pınokyo ımana gelmiş bırak ya kndımıs bı ımana gelek hele bırak pınokyoyu falan :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    bıde nedır bu ALLAH'a karsı olan antıpatık hreketler ? ulan kndınıse gelın kımse bu ulkeyı serıatla falan yurutemes.. Dininin emirlerini yerine gtrene karşı nedır bu dusmanlık bumu laıklık anlamadım kndınıze gelın dedelerımız bu ulkeyı sehadetlerle kurtardılar secdelerle kurtardılar !!!

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Trtnin mallıkları çok ya. Pinokyo benim psikolojimi bozmuş bir çizgifilmdir. Bir bölümünde balıkçılar pinokyoyu balık ağıyla yakalamış sonra diğer balıklarla birlikte sudan çıktıktan sonra ağdayken unlamışlardı, kafama kazınmış, pinokyonun unlanıp çırpınışı falan baya kötü bir iz bıraktı bende =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
Toplam Hit: 2423 Toplam Mesaj: 16