folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Piramitteki Tünelin Sirri Nedir?

Piramitteki Tünelin Sirri Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence o piramitleri ya dünyalılar yapmadı..

Ya o zamanlar teknolojisi bizlerden bir kaç kat daha gelişmiş olan bir insan ırkı vardı onlar yaptı sonrada savaş afet v.s bir sebepten silinip gittiler..

Şimdi baksanıza bizde teknolojimizi geliştiriyoruz bir gün bir bombayla kendi sonumuzu getireceğzi ve arkamızdankalab 3-5 insan belki ırmızı devam ettirecek ve sıfırdan başlayacaklar herşeye

teknolojileri çok gelişmişti ama sele depreme tamamen yok oldular hem de hiç teknoloji izi bırakmadan?

demek ki gelişememişler ayrıca böyle bişey de olmuş olsa ciddi izler olurdu ortada. dere yatağı bile yıllar sonra kendini belli eder

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Ya o zamanlar teknolojisi bizlerden bir kaç kat daha gelişmiş olan bir insan ırkı vardı onlar yaptı sonrada savaş afet v.s bir sebepten silinip gittiler..

Şimdi baksanıza bizde teknolojimizi geliştiriyoruz bir gün bir bombayla kendi sonumuzu getireceğzi ve arkamızdankalab 3-5 insan belki ırmızı devam ettirecek ve sıfırdan başlayacaklar herşeye

teknolojileri çok gelişmişti ama sele depreme tamamen yok oldular hem de hiç teknoloji izi bırakmadan?

demek ki gelişememişler ayrıca böyle bişey de olmuş olsa ciddi izler olurdu ortada. dere yatağı bile yıllar sonra kendini belli eder

Ben illa sel deprem doğal afet ile demedim.

Belki savaşlar sonucu biyolojil silahlar sonucu kendi kendilerini yok ettiler..

Belki bir hastalık soylarını kuruttu.

Belki de nükller enerji gibi bir şey yüzünden zarar gördüler..

Hem teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin doğaya kafa tutamazsın.Hiç bir insan yapımı makina savunma sistemi v.s doğa kanunlarına karşı gelemez.

Bak mesela belki basit bir örnek ama şu anda depremleri bırak engellemeyi tahmin bile edemiyoruz.

En basitinden dünyadaki en gelişmiş teknoloji japonyada ama depremde neredeyse nükller santralleri patlıyordu..

Hem şunu düşün...

Milattan önceyide sayarsak insanoğlunun tahminen 10.000 yıl gibi bir mazisi var.Hiç inanıyormusun 10 bin yılda teknolojinin bu kadar yavaş ilerlediğini :) Bundan 100 sene önce cep

telefonunu görseleler büyü derlerdi şimdi ise basit bir şey..

Bence bu 10 bin yıllık mazi içinde teknoloji defalarca günümüzdekinden kat ve kat daha yüksek yerlere ulaştı.Fakat bir şekilde insanlık kendini yok etmeyi becerdi. ama doğal ama

doğal olmayan yollarla 

- En başında da söyledim Tabiki dünya dışı varlıkların piramitleri yapması ya da piramit yapınıa yardım etmeside muhtemelen..

Belkide biz insanoğlundan önce dünya üzerinde başka ırklar vardı ?  sonradan onlar silindi gitti yada terkettiler dünyayı..

Ayrıca iz bırakmama konusna gelince zaten piramitler ve dünyanın 8 harikası başlı başına bir iz değilmi ? Ya gerçekden bizden halktan saklanan izler :) Herşeyi bize açıklıyor larmı sanıyorsun ?

Bu konuları sabaha kadar konuşabilirim seve seve :) Ama tartışma kimseyi kırma gibisinden değil yani yanlış anlamayın lütfen :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Ben illa sel deprem doğal afet ile demedim.

Belki savaşlar sonucu biyolojil silahlar sonucu kendi kendilerini yok ettiler..

Belki bir hastalık soylarını kuruttu.

Belki de nükller enerji gibi bir şey yüzünden zarar gördüler..

Hem teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin doğaya kafa tutamazsın.Hiç bir insan yapımı makina savunma sistemi v.s doğa kanunlarına karşı gelemez.

Bak mesela belki basit bir örnek ama şu anda depremleri bırak engellemeyi tahmin bile edemiyoruz.

En basitinden dünyadaki en gelişmiş teknoloji japonyada ama depremde neredeyse nükller santralleri patlıyordu..

Hem şunu düşün...

Milattan önceyide sayarsak insanoğlunun tahminen 10.000 yıl gibi bir mazisi var.Hiç inanıyormusun 10 bin yılda teknolojinin bu kadar yavaş ilerlediğini :) Bundan 100 sene önce cep

telefonunu görseleler büyü derlerdi şimdi ise basit bir şey..

Bence bu 10 bin yıllık mazi içinde teknoloji defalarca günümüzdekinden kat ve kat daha yüksek yerlere ulaştı.Fakat bir şekilde insanlık kendini yok etmeyi becerdi. ama doğal ama

doğal olmayan yollarla 

- En başında da söyledim Tabiki dünya dışı varlıkların piramitleri yapması ya da piramit yapınıa yardım etmeside muhtemelen..

Belkide biz insanoğlundan önce dünya üzerinde başka ırklar vardı ?  sonradan onlar silindi gitti yada terkettiler dünyayı..

Ayrıca iz bırakmama konusna gelince zaten piramitler ve dünyanın 8 harikası başlı başına bir iz değilmi ? Ya gerçekden bizden halktan saklanan izler :) Herşeyi bize açıklıyor larmı sanıyorsun ?

Bu konuları sabaha kadar konuşabilirim seve seve :) Ama tartışma kimseyi kırma gibisinden değil yani yanlış anlamayın lütfen :)

belki de bölgenin çöl olmasına kendileri yol açtılar, kendi biyolojik varlıkları da kum tanelerine karıştı..

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

bilinmeyen bişey varsa hemen allah din cin uzaylı

ne la bu?

herhangi bi sebep var mı bunları düşündüren? ufak bişey?

hocam insan aklının yetmediği şeyleri ilahi faktörlere bağlar,

ayrıca eskiden yok olan cok değişik kavimler varmış, kanıtlarıda vardı nette...

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

ne la bu?

Bilinmeyen, muamma olan bişey varsa hemen bilim, evrim, doğa ana...

Ne la bu?

Herhangi bir sebep varmı bunları düşündüren? Ufak bişey?

Sırf evrimi hortlatmak uğruna, insan kafatasına, orangutan çenesi ekleyen sahtekar bilim adamlarınıda gördü bu millet.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Ben Söylim Ne Var.  İçinde Hiç Bir Bok Yok O Deliğin. Belki Piramidi Yaparlarken Kölelerden Biri Sıçmış Olabilir O Başka Tabi...     Devlet Bilerek İzin Vermiyor Gizemli Kalsın Diye. Yoksa İçinde Bi Bok Olmadığı Anlaşılsa Kim Gider Amk.  

Not: Bu Benim Görüşümdür. Tamamen Hayal Ürünü :D

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

Ben Söylim Ne Var.  İçinde Hiç Bir Bok Yok O Deliğin. Belki Piramidi Yaparlarken Kölelerden Biri Sıçmış Olabilir O Başka Tabi...     Devlet Bilerek İzin Vermiyor Gizemli Kalsın Diye. Yoksa İçinde Bi Bok Olmadığı Anlaşılsa Kim Gider Amk.  

Not: Bu Benim Görüşümdür. Tamamen Hayal Ürünü :D

olabilirrrr.evet ben niye böyle düşünemedim? devlet daha çok turist gelsin diye,haber olsun diye böyle bir politika izliyor olabilir.Tabi yaa!! haklısın

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

ne la bu?

Bilinmeyen, muamma olan bişey varsa hemen bilim, evrim, doğa ana...

Ne la bu?

Herhangi bir sebep varmı bunları düşündüren? Ufak bişey?

Sırf evrimi hortlatmak uğruna, insan kafatasına, orangutan çenesi ekleyen sahtekar bilim adamlarınıda gördü bu millet.

hocam bilim araştıran bir olgudur, belli kabulleri olan değil. yani evet herşey bilime bağlanır ama bu sonuç değil başlangıçtır.

herşeyi allah yarattı dersen ikinci bi cümle kuramazsın ileri gidemezsin ama bilime bağlarsan milyonlarca sayfa araştırma bulursun yeni icatlar görürsün. 

yani herşey bilimi düşündürür =) ve bunun için fazla fazla sebep vardır

senin bahsettiğin orangutan çenesi mevzusuna gelince, bunu yapan çinli tüccarlardır. amaçları bilimadamlarına fosil satmak. o zamanlar bu tür fosil alımları çok olmuş bilimadamlarınca. lakin geç de olsa olayı aydınlatan, sahtekarlığı ortaya çıkaran yine bilimadamlarıdır.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4052 Toplam Mesaj: 19