Pitbul Köpek
-
arkadaşlar ben bir pitbul köpek aLmayı düşünüyorum satın alacağımız bi yer varmı bilen varmı ?
birde bu hayvanların 7 yaşından sonra kafasına sıkmak gerekiyormuş yoksa sahibini falan yiormuş doğruluk payı varmıdır ?
-
valla kardeşim başına bela alırsın her ne kadar ii eğitsende manyak bu köpeklerbende kurt var sadece bi kere beni ısırdı:)kurttan şaşma.kafasının büyümeside kafatası büyümeyince beyin sıkışıyodu heralde pitbul alacağına rodi veya kurt köpeği al tavsiye ederim.
-
HUNTURK bunu yazdı:
valla kardeşim başına bela alırsın her ne kadar ii eğitsende manyak bu köpeklerbende kurt var sadece bi kere beni ısırdı:)kurttan şaşma.kafasının büyümeside kafatası büyümeyince beyin sıkışıyodu heralde pitbul alacağına rodi veya kurt köpeği al tavsiye ederim.
vallakardeş ben veterinere sordum ole bişey yok dio pitbulun sahibine saldırmasının tek sebebi çok kıskanç bir hayvan olduklarından dolayıdır dedi .yani sen pitbulun yanında başkabir köpeği sev başka birisi besle hayvan onu içine atıyormuş mutlakabir gün acısını çıkartıyormuş bendeköpeğimesadık kalıcam :) -
bi kere o kafaya sIkma mewzusu yaLan. pitßuLL Lar en guweniLir kopek cinsidir. yurt disinda ßeßekLer iLk adimLarini pitßuLL Lara tutunarak atiyorLar... ama senin yetistirme tarzina ßagLi. eger fighter yapacaksan kopegi pitßuLL yerine ßuLLterrier tawsiye ederm kucuk we tipsiz ßir kopek ama piskopatin tarihidir :) 600 YTL ye karneLi ßi pitßuLL wereßiLirim sana. yer denizLi. anne we ßaßasi sampiyon. istiyorsan pm at
-
Hypnotize bunu yazdı:
bi kere o kafaya sIkma mewzusu yaLan. pitßuLL Lar en guweniLir kopek cinsidir. yurt disinda ßeßekLer iLk adimLarini pitßuLL Lara tutunarak atiyorLar... ama senin yetistirme tarzina ßagLi. eger fighter yapacaksan kopegi pitßuLL yerine ßuLLterrier tawsiye ederm kucuk we tipsiz ßir kopek ama piskopatin tarihidir :) 600 YTL ye karneLi ßi pitßuLL wereßiLirim sana. yer denizLi. anne we ßaßasi sampiyon. istiyorsan pm at
kardeş denizlidenköpek nasıl gelirki istanbula bi de bana 2aylık falan lasım -
gelir korkma bişey olmaz otobüse verdinmi geliyo benimki oyle geldiydi.valla pitbul konusunda ben duyduklarımın yalancısıyım.
-
geliyo geliyo bana da antalyadan bileciğe gelmişti bişi olmuyo sadece azcık sersemliyor :)
-
zumsuk bunu yazdı:
gEL_pC_pC bunu yazdı:arkadaşlar ben bir pitbul köpek aLmayı düşünüyorum satın alacağımız bi yer varmı bilen varmı ?
birde bu hayvanların 7 yaşından sonra kafasına sıkmak gerekiyormuş yoksa sahibini falan yiormuş doğruluk payı varmıdır ?
dayı ben manyak pitbull hastasıyım çok severim.Bende arıyorum belki alırım.Sana bulursam erkek ayırttırcam bitane ok?Ama benim besleyen arkadaşlarım vardı 4 yaşına geçmeden çıldırıyordu bineler.Piskopat oluyor sahiplerini ısırmayan ısırmıoş adam sıktı öldü köpek en kötüsüde o onca sene besle büyüt sonra öldür.Yinede buraya bi bak http://www.pitbullx.com/
zaten pitbul beslemenin en kötü tarafı da bu olmalı onca sene besle yedir içir kanki ol köpekle kafasına sıkmak ZORUNDA KAL .ama hayval allah için çok güzel bi yaratık beslenecek tekköpek bence... -
ya bi kere sen eğer köpek alcaksan bence kimseden alma köpeği 1 aylık falan al yani daha köpek senin elinde büyüsün sende böylece yetiştirmiş olursun köpeğini. yani öyle kimsenini aklına uyupta satın alma elalemin köpeğini. bu benim tavsiyemdir..!
-
abi 3ton ne demek ya a.q
kemik tuz buz olur :D büzük büzük yusuf yusuf
-
usta benm peder veteriner pet shop var falan var yaklaşık 5 çift bullterrier ve pitbull köpek var isteyene satarm izmirdeyim bu arada
Toplam Hit: 12427 Toplam Mesaj: 27