Pitbul Köpek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben bir pitbul köpek aLmayı düşünüyorum satın alacağımız bi yer varmı bilen varmı ?

birde bu hayvanların 7 yaşından sonra kafasına sıkmak gerekiyormuş yoksa sahibini falan yiormuş doğruluk payı varmıdır ?

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla kardeşim başına bela alırsın her ne kadar ii eğitsende manyak bu köpeklerbende kurt var sadece bi kere beni ısırdı:)kurttan şaşma.kafasının büyümeside kafatası büyümeyince beyin sıkışıyodu heralde pitbul alacağına rodi veya kurt köpeği al tavsiye ederim.

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    HUNTURK bunu yazdı:

valla kardeşim başına bela alırsın her ne kadar ii eğitsende manyak bu köpeklerbende kurt var sadece bi kere beni ısırdı:)kurttan şaşma.kafasının büyümeside kafatası büyümeyince beyin sıkışıyodu heralde pitbul alacağına rodi veya kurt köpeği al tavsiye ederim.

vallakardeş ben veterinere sordum ole bişey yok dio pitbulun sahibine saldırmasının tek sebebi çok kıskanç bir hayvan olduklarından dolayıdır dedi .yani sen pitbulun yanında başkabir köpeği sev başka birisi besle hayvan onu içine atıyormuş mutlakabir gün acısını çıkartıyormuş bendeköpeğimesadık kalıcam :)

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    bi kere o kafaya sIkma mewzusu yaLan. pitßuLL Lar en guweniLir kopek cinsidir. yurt disinda ßeßekLer iLk adimLarini pitßuLL Lara tutunarak atiyorLar... ama senin yetistirme tarzina ßagLi. eger fighter yapacaksan kopegi pitßuLL yerine ßuLLterrier tawsiye ederm kucuk we tipsiz ßir kopek ama piskopatin tarihidir :) 600 YTL ye karneLi ßi pitßuLL wereßiLirim sana. yer denizLi. anne we ßaßasi sampiyon. istiyorsan pm at

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

bi kere o kafaya sIkma mewzusu yaLan. pitßuLL Lar en guweniLir kopek cinsidir. yurt disinda ßeßekLer iLk adimLarini pitßuLL Lara tutunarak atiyorLar... ama senin yetistirme tarzina ßagLi. eger fighter yapacaksan kopegi pitßuLL yerine ßuLLterrier tawsiye ederm kucuk we tipsiz ßir kopek ama piskopatin tarihidir :) 600 YTL ye karneLi ßi pitßuLL wereßiLirim sana. yer denizLi. anne we ßaßasi sampiyon. istiyorsan pm at

kardeş denizlidenköpek nasıl gelirki istanbula bi de bana 2aylık falan lasım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    gelir korkma bişey olmaz otobüse verdinmi geliyo benimki oyle geldiydi.valla pitbul konusunda ben duyduklarımın yalancısıyım.

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    geliyo geliyo bana da antalyadan bileciğe gelmişti bişi olmuyo sadece azcık sersemliyor :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

gEL_pC_pC bunu yazdı:

arkadaşlar ben bir pitbul köpek aLmayı düşünüyorum satın alacağımız bi yer varmı bilen varmı ?

birde bu hayvanların 7 yaşından sonra kafasına sıkmak gerekiyormuş yoksa sahibini falan yiormuş doğruluk payı varmıdır ?

dayı ben manyak pitbull hastasıyım çok severim.Bende arıyorum belki alırım.Sana bulursam erkek ayırttırcam bitane ok?Ama benim besleyen arkadaşlarım vardı 4 yaşına geçmeden çıldırıyordu bineler.Piskopat oluyor sahiplerini ısırmayan ısırmıoş adam sıktı öldü köpek en kötüsüde o onca sene besle büyüt sonra öldür.

Yinede buraya bi bak http://www.pitbullx.com/

zaten pitbul beslemenin en kötü tarafı da bu olmalı onca sene besle yedir içir kanki ol köpekle kafasına sıkmak ZORUNDA KAL .ama hayval allah için çok güzel bi yaratık beslenecek tekköpek bence...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    ya bi kere sen eğer köpek alcaksan bence kimseden alma köpeği 1 aylık falan al yani daha köpek senin elinde büyüsün sende böylece yetiştirmiş olursun köpeğini. yani öyle kimsenini aklına uyupta satın alma elalemin köpeğini. bu benim tavsiyemdir..!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

abi 3ton ne demek ya a.q

kemik tuz buz olur :D büzük büzük yusuf yusuf

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuN3ScH
    GuN3ScH's avatar
    Erkek
    usta benm peder veteriner pet shop var falan var yaklaşık 5 çift bullterrier ve pitbull köpek var isteyene satarm izmirdeyim bu arada

YiYeN ToSuN YiMeYeNe KoSuN
Toplam Hit: 12427 Toplam Mesaj: 27