Pitbull"A Güzel İsim Ne Gider ?
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------ida :)
edit: rex,mex falan ,,
-----------------------------ida cok tandık bı it ismı :D
-
mussolini diyebilirsin. yada adolf veya sadece hitler. ayrıca bush recep* abdullah falan da olabilir.
*recep ivedik. yanlışlık olmasın aklımı alırlar.. -
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
evet ilerde canavar bir köpek olacak :) bu yüzden böyle sert güzel köpeğe gitcek bir isim varmı bildiğiniz.
-----------------------------Dük veya dütruel
-
BULLSHIT iidir...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
tayip olabilir
-----------------------------yine hakaret yine had bilmezlik..
Profiline nazar duası ile ayet el kürsi yi koymayı bilmişsin de,
herhangi bir hayvana herhangi bir insanın isminin verilemeyeceğini bilememişsin...
Bu pittbull a SERKAN ya da ALPER isminin verilmesi de senin hoşuna gitmez herhalde..
-
kamış
-
elminster bunu yazdı:
...HECTOR...
-----------------------------benim köpeğin adı o :D
-
rıfkı
-
HAXION bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
tayip olabilir
-----------------------------yine hakaret yine had bilmezlik..
Profiline nazar duası ile ayet el kürsi yi koymayı bilmişsin de,
herhangi bir hayvana herhangi bir insanın isminin verilemeyeceğini bilememişsin...
Bu pittbull a SERKAN ya da ALPER isminin verilmesi de senin hoşuna gitmez herhalde..
-----------------------------niye kamuran vs. dendiğinde sıçan gibi atlamıosunda tayip olunca atlıosun ? insan ismi verilmez diye kural mı var Kuran-ı Kerimde mi yazıyor ? hem sanane ki isterse recep tayyip erdoğan die öneride bulunur bu seni hiç ilgilendirmez..bana cevap vermeye kalkışp tartışma ortamını devam ettirme ;) bi önerin varsa yazarsn yoksada Ahlak dersi vermek senin haddine hatta kimsenin haddine deil ;)
kuzenin rotu vardı adını coco koydurmştm hoşuna giderse tepe tepe kullanablrsn :)
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------elminster bunu yazdı:
...HECTOR...
-----------------------------benim köpeğin adı o :D
-----------------------------tek geçerim hocam mükemmel köpek ismidir===> havalıdır