Pitbull‘Uma Kas Yaptırmak İstiyorum?
-
hepsini göz önüne alarak bir çalışma programı yapıyorum arkadaşlar teşekkür ederim (:
-
boynuna ağırlık fln bağlayıp( ben zincir bağlardım 4-5kiloluk) yüksek bi yere mesela agaca fln ip asıp onu zıplayıp yakalamasını fln saglayabilirsin arka bacakları fln baya kaslanır aynı şekilde çenesi fln baya yararı oluyo bol bol koşturup bunları yapardık beslediğim zaman üçgen vüducu vardı hayvanın yani(=
-
hayvanı ıyı sekılde besle hergun yogurt peynır verılmez hayvana adizopotoza hipokalsemi gibi saglık sorunlarına neden olur
bu yastakı hayvana seratonin,anaolik steroid fian verme cok kucuk
zaten ırsı olarak kas tutumu yuksek bır tur.
Dengelı besledıgın takdıde 1.5 yasından sonra egzersızlere baslat ayaklarına kum torbalarından tak sporcuların kullandıkları kosturt yun oyna
takvıyesız 63 cm bel yukseklıgı olan goldenım var dısı.
kas igne vs yalan kas ıgnesı dıye bırsey yok nervt çakıyoruz vitamin .
b komplex ve balık konsantre kullan karbonhidrat ve de proteın oranını ayarla takıldıgın yer olursa yardımcı olurum.
bosuna kas ıgnesı dıye para verme yazık o yavruya.
pıtbul a bırsey olmaz.
tosa inu ureten bı arkadasım ardı evınde aslan besleyen devlet görevlileri gördüm
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------hayvanı ıyı sekılde besle hergun yogurt peynır verılmez hayvana adizopotoza hipokalsemi gibi saglık sorunlarına neden olur
bu yastakı hayvana seratonin,anaolik steroid fian verme cok kucuk
zaten ırsı olarak kas tutumu yuksek bır tur.
Dengelı besledıgın takdıde 1.5 yasından sonra egzersızlere baslat ayaklarına kum torbalarından tak sporcuların kullandıkları kosturt yun oyna
takvıyesız 63 cm bel yukseklıgı olan goldenım var dısı.
kas igne vs yalan kas ıgnesı dıye bırsey yok nervt çakıyoruz vitamin .
b komplex ve balık konsantre kullan karbonhidrat ve de proteın oranını ayarla takıldıgın yer olursa yardımcı olurum.
bosuna kas ıgnesı dıye para verme yazık o yavruya.
pıtbul a bırsey olmaz.
tosa inu ureten bı arkadasım ardı evınde aslan besleyen devlet görevlileri gördüm
-----------------------------üstad helal olsn Bildigin 0/1.5 yaş ve sonrası reçetesi :D
Güzel bilgiler elinize saglık
-
pitbullara yada kopeklere yaptırılabılecek antremanlardan bıhaber, koca kafalı olsun kaslı olsun dıyebılen bı ınsan pıtbull alırsa ve ıstedıgımde saldırganlassın hatta goruntusu ve hırlamasıyla ınsan korkutsun derse ve sızde burda bu ogutlerı verırsenız.....
Daha cok yasak gelır turkıyeye.
Kopegın genetık ozellıklerının dısına cok fazla cıkamazsın ırsı olarak ırkında yoksa...
Ayrıca soledıklerıme alınma ama o kopek senın gıbı bır yetıstırıcının elınde kendını harcamaktan baska hıcbırsey yapmayacaktır.
Mumkunse daha ıyı bakabılecek bırıne ver ve kendıne bır golden al. Bunları sadece kullandıgın tabırlere dayanarak ben bıle soyleyebılıyorsam ılerde ya o kopegı atacaksın yada uyutulmasına sebep olacaksın benden soylemesı.
-
üstad cıldırmıs olmalısın zaten normal bir pitbul iki ton cene basıyor birde kas yaptır olsun bitsin :s
-
Pitbulların cenesının 2 ton basması, beyınlerının buyuyup kafataslarına sıgmaması , 3 yasından sonra delırıp ınsan etı yemelerı bunlar sehır efsanelerı
-
koştur bence her gün 1 saat koşsun
-
eziyet etme la köpeğe :|
-
MezrealiM bunu yazdı:
-----------------------------üstad cıldırmıs olmalısın zaten normal bir pitbul iki ton cene basıyor birde kas yaptır olsun bitsin :s
-----------------------------sanayıde bosuna press makınası kullanıyor demı ozaman :): )
kıng doberman kıng pıtbull kıng rott bunların hepsı hıkayezaten kafasını buyutmek ıcın bırsey yapamazsın ekstra olarak
pıtbulların cene ve dıs yapısından dolayı kıtledımı bırakmama muhabbetı var.
acı eşik şiddeti daha yüksek.