folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pittbull 'Ları Karalayanlar İçin

Pittbull 'Ları Karalayanlar İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Pittbull'lardan köpekmiş gibi bahsetmeyin.

" Kro "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

gVeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Hepsi gebertilmeli bi an önce bence.. Yararı yok zararı var. Haywanlara zarar verilmesi hoşuna giden biri hiç degilimdir ama şunları toplayıp roket atar atsanız üstüne zevkten 4 köşe olurum.

Her hayvanın bir faydası var fakat köpeklere öyle bir şey yapsak zevkten 32 köşe olurum şerefsizim.

Bütün köpekleri öldürsek, geberse hepsi ne mutlu olurum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:

aslında Pittbull dünyadaki sayılı köpeklerden diyebiliriz .

neden derseniz sizi cok baglnaır. hangi köpek sizi biri vurdugu zaman o kisiye saldırır. unutmayalım ki o hayvanlarıda biz canavarlastırıyoz.

karanlık odaya koyuyolar köpekleri ondan sonra o köpekden mede bekliyolar. ne yazık kı yine suclu biziz.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Bende donumda pitbul besliyorum yaşı ilerledikçe saldırganlaşıyor. napıcam bununla bilemiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek

Pitbull asaletinden, gucunden,karakterinden dolayi insanlar tarafindan her yonlu kullanima yatkin nadir kopek irklarindan biri olmasi yuzunden toplum tarafindan cok yalnis taninmisdir.Bilincli , tecrubeli bir pitbullsahibi elindeki pitbullu ister kuzu isterse makina yapar. Ama bir cogunuz olayin derinine girmeden birazda  hayvan sevgisinin azligi, bilgisizlik, tecrubesizlikden bu kopekleri tarafinizda kolay bi sekilde kotulemenizi sagliyor.

Ufak bir ornek veriyim...Ben 7 yildir bu pitbull ve american stafford irkiyla ugrasiyorum.Ilk baslidigimda aldigim kopekler kendi egomu tatmin etmeleri icin  bilinsizce baska kopeklere arkadaslara saka maayetinde kiskirtmalarla buyutuldu ve suanda cok dominantlar . Ama ondan sonraki kopeklerim gerekise aslan gerekirse kedi gibilerdir cunku egittim zaman ayirdim pitbull imajini kullanmadan normal bir kopek gbi yaklasdim.Uzun lafin kisasi elimde bulunan 1saat 02 dk maci olan disi pitbullum ring disinda kendisine baska bi kopek tarafindan saldirilmadiginda tasmasiz yaninandan ayrilmayan her kopekle cocuklar gibi oynayan gel dediginde gelen git dediginde giden akillimi akilli bir kopekdir, ki bi kere dovusmus pitbullU geri duzeltemkde cok zordur. Demek istedigim olay pitbull degil olay sahibdedir.

www.mastergamedogs.nl

www.masterdogs.nl kopeklerimi merak edenler icin.!

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:

bravo hocam ..

şahsi fikrim tamamen yer yüzünden silinmeli bu mahluk. Köpeklerden değil bu yaratık.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:

Bende donumda pitbul besliyorum yaşı ilerledikçe saldırganlaşıyor. napıcam bununla bilemiyorum.

hahaha her insanın içinde bir pitbull yatıyor ve biz bunun farkında değiliz.. :D Benim pitbull biraz küçük kaldı ama yaa :D hahaha hohoho :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gVeR bunu yazdı:

Hepsi gebertilmeli bi an önce bence.. Yararı yok zararı var. Haywanlara zarar verilmesi hoşuna giden biri hiç degilimdir ama şunları toplayıp roket atar atsanız üstüne zevkten 4 köşe olurum.

bende senin gibileri toplayıp rpg7  ile üstünüze atsalar  zevk den 4 köşe oluyorum 

Şu Asalete Bak Be Bahçe Olucakdıki 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

gVeR bunu yazdı:

bende senin gibileri toplayıp rpg7  ile üstünüze atsalar  zevk den 4 köşe oluyorum 

Şu Asalete Bak Be Bahçe Olucakdıki 

bahçe olucakdı ki çocukların topu kaçtığında hepsini paramparça etsin

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

saçma bir yazı

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 6172 Toplam Mesaj: 42