folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Piyasada Bulunmayan Eski Yerli Rock Ve Metal Gruplarının Materyalleri

Piyasada Bulunmayan Eski Yerli Rock Ve Metal Gruplarının Materyalleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

http://rs78.rapidshare.com/files/39610635/1991_-_Live_At_The_Trail__Demo_.rar

hacı bunu şifresi neymiş yaw paylaşım içinde tskkürler 

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Çok iyi paylaşım ya kronikte artık çıkmıyor konsere falan özledim valla

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

valla triumph testament in şarkıları indirdim ama bende sanırım bi sorun var vokali tanıyamadım :D

ayrıca şarkılar cok güzel

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tatarım ramazanım o vokal chuck billy baba.başta bende şaşırdım brütali fazla kaçmış babanın yanlız albümün genelinde o gorefest vari vokalleri küçük partlarda kullanmış tek bir şarkıda full o vokalden yapmış.bence testamente o vokal gitmiyor.kendimi gorefest dinliyormuş gibi hissediyorum..

ama albüm on numara olmuş.bir an önce gelselerde yardırsak.albümde alex skolnick ayrıca yardırmış sololar,riffler çok klas.davulda paul bostaph ayrı bir yardırmış chuck billy yi söylemeye zaten gerek yok.

ulan bu 2008 yılı çok bereketli geçiyor.eski thrash grupları birleşiyor.bir sürü grup yeni albüm çıkarıyor.

aklıma gelenler deicide,bu,vader,behemoth,in flames bide slayerınki geliyor ohh yandan yandan..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

eklemeyi unutmuşum pentagram trail blazer'ın şifresi

www.mp3hanesi.com

Toplam Hit: 3674 Toplam Mesaj: 16