Piyasanın En İyi Printer'ı Sizce Hangisi?
-
piyasada bulunan; sorun çıkartmayan, boyutu çok büyük olmayan, kartuşu rahatça doldurulabilen, basit bir printer marka/modeli arıyorum. kullanmış olduğunuz veya bildiğiniz ürünler nelerdir?
-
HP
-
hp dv serisi kalitedir.
-
hocam kartuşu rahatca ve ucuza dolabilen istiyorum. benim bildiğim hp2lerin kartuşu çok zor doluyor.
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kartuşu rahatca ve ucuza dolabilen istiyorum. benim bildiğim hp2lerin kartuşu çok zor doluyor.
-----------------------------en kolay hp lerin ki doluyomuş diye biliyorum bende :\
bana da mecidiyeköyden lexmark kartuşumu doldurmak için gittiğim yerdeki adam söyledi
-
cok zor derken ?
evde kendin doldurmayacaksin herhalde igne ile..
ve kim soyledi zor doldugunu? 2 veya 3 kez doldurabiliyorsun..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
cok zor derken ?
evde kendin doldurmayacaksin herhalde igne ile..
ve kim soyledi zor doldugunu? 2 veya 3 kez doldurabiliyorsun..
-----------------------------sadece 2-3 kez doldurabilmek bok gibi bi şey mesela. zor derken bu tarz şeyleri kast ediyorum. ben 100 tl'ye printer alacam, sonra her kartuş bittiğinde gidicem 50-60 tl kartuşa mı bayılacam? böyle bişey istemiyorum işte.
-
10 liraya doldururlar kartusu ortalama
birazcik daha para verip tonerli al sık kullaniyorsan..
-
hp modellerinin doluyor mu 10 liraya?
-
hp nin 11018 modelini kullanabilirsin. monolaserdir. ev kullanıcıları için idealdir. bir tonerle sayfa doluluk oranına göre 1000-2000 sayfa basabilirsin. toneri çipsiz olduğundan dolumlarda sorun çıkarmıyor. tonerini biz 30 liraya dolduruyoruz. siyah/beyaz kullanıyorsan tavsiye ederim.
-
çipli kartuş olanlardan almamaya dikkat et, her seferinde yeni kartuş almak zorunda kalırsın