folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Piyasanın En İyi Printer'ı Sizce Hangisi?

Piyasanın En İyi Printer'ı Sizce Hangisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

piyasada bulunan; sorun çıkartmayan, boyutu çok büyük olmayan, kartuşu rahatça doldurulabilen, basit bir printer marka/modeli arıyorum. kullanmış olduğunuz veya bildiğiniz ürünler nelerdir?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

HP

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hp dv serisi kalitedir.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

hocam kartuşu rahatca ve ucuza dolabilen istiyorum. benim bildiğim hp2lerin kartuşu çok zor doluyor.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kartuşu rahatca ve ucuza dolabilen istiyorum. benim bildiğim hp2lerin kartuşu çok zor doluyor.

en kolay hp lerin ki doluyomuş diye biliyorum bende :\

bana da mecidiyeköyden lexmark kartuşumu doldurmak için gittiğim yerdeki adam söyledi

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

cok zor derken ?

evde kendin doldurmayacaksin herhalde igne ile.. 

ve kim soyledi zor doldugunu? 2 veya 3 kez doldurabiliyorsun..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

demirci bunu yazdı:

cok zor derken ?

evde kendin doldurmayacaksin herhalde igne ile.. 

ve kim soyledi zor doldugunu? 2 veya 3 kez doldurabiliyorsun..

sadece 2-3 kez doldurabilmek bok gibi bi şey mesela. zor derken bu tarz şeyleri kast ediyorum. ben 100 tl'ye printer alacam, sonra her kartuş bittiğinde gidicem 50-60 tl kartuşa mı bayılacam? böyle bişey istemiyorum işte.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

10 liraya doldururlar kartusu ortalama

birazcik daha para verip tonerli al sık kullaniyorsan..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

hp modellerinin doluyor mu 10 liraya?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    hp nin 11018 modelini kullanabilirsin. monolaserdir. ev kullanıcıları için idealdir. bir tonerle sayfa doluluk oranına göre 1000-2000 sayfa basabilirsin. toneri çipsiz olduğundan dolumlarda sorun çıkarmıyor. tonerini biz 30 liraya dolduruyoruz. siyah/beyaz kullanıyorsan tavsiye ederim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

çipli kartuş olanlardan almamaya dikkat et, her seferinde yeni kartuş almak zorunda kalırsın

Toplam Hit: 2306 Toplam Mesaj: 12