folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Pizzahut Oyun Dışı Bırakıldı :D

Pizzahut Oyun Dışı Bırakıldı :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

@morena kardeşim Ülkücüleri eleştirmeden önce biraz Ocak kültürünü tatmanı tavsiye ederim. Dilimiz Türkçe, Tanrı sözüne takılmana gerek yok. Ah diyince bile ne hissettiğin önemliyken. Tanrı ve benzeri kelimelerle dini eleştiriye açmak hoş değil. Herkes kalbindekini yaşıyordur buna eminim. Rap koymuşun Türkçe :) neyse. Kolay gele.

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morena
    morena's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wordros bunu yazdı

@morena kardeşim Ülkücüleri eleştirmeden önce biraz Ocak kültürünü tatmanı tavsiye ederim. Dilimiz Türkçe, Tanrı sözüne takılmana gerek yok. Ah diyince bile ne hissettiğin önemliyken. Tanrı ve benzeri kelimelerle dini eleştiriye açmak hoş değil. Herkes kalbindekini yaşıyordur buna eminim. Rap koymuşun Türkçe :) neyse. Kolay gele.

hocam ben ocak dedikleri yerde 1 ay kadar bulundum taki 15 yaşındaki çocuga 25 yaşında 4 kişi daldığını görene kadar. orda tanrı sözüne takılmadım :D.

evet türkçe rap de şehinşah temsil ediyor yeterince :D

https://www.youtube.com/watch?v=r-PTOGRAeqM

Best Quality
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    morena bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

hocam ben ocak dedikleri yerde 1 ay kadar bulundum taki 15 yaşındaki çocuga 25 yaşında 4 kişi daldığını görene kadar. orda tanrı sözüne takılmadım :D.

evet türkçe rap de şehinşah temsil ediyor yeterince :D

https://www.youtube.com/watch?v=r-PTOGRAeqM

Üzüldüm senin adına. Demek adam gibi reislerin, abilerin, kardeşlerin olduğu bir ocağa denk gelememişin. Şuan benimde haberim yok ocak ortamlarından fakat eskiden ben güzelliklerini gördüm. O yüzdendir rahatsız olurum bu şekilde. Rap'e devam. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZP7pofmvroc

wordros tarafından 14/Şub/18 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Ne guzel pizza yiyorduk canimiz cektikce. Ona da mi el attiniz?

neyse vereyim mehteri madem

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    morena bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı

yine morena kardeşimizden bir başarı daha. başarılarının devamını bekliyoruz kardeşim. 

gerçi sende para bok, burnun kokodan kalkmıyodur

kokoya karşıyız hocam concerta 52 ye vuruyoruz onun yokluğunda :D

para bok değil şuaralar malesef yokluktayız :D

ben karşı değilim ama yine de para olmadığından burun kılımıza bile deymiyor meret. neyse. (ısmarlayan olursa içeriz ama tabi sdafghgjk)

TBT ruhunu canlandırdın yalnız hee inş devam eder böyle nays konular. Nasıl yaptığını da gösterirsen efso olur yalnız...

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morena
    morena's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mail datası konuya eklendi artı olarak pizzahut scriptini bana bağış atmanız karşılığında atan kişilere script indirme linki paylaşılacaktır.

Best Quality
Toplam Hit: 5912 Toplam Mesaj: 27
pizzahut gg pizzahut fişi çekildi