folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK "Ateşkes" İlan Etmiş (!)

PKK "Ateşkes" İlan Etmiş (!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

1.guç toplamaya calısacakları kesin.

2.bunlara  para,silah avrupadan amerikadan israilden oluk gibi akıyor.hristiyanlar desede desteği kestik diye

hayatta inanmam

3.ama ben inanıyorumki baska dolaplarda donuyor

4.bugune kadar dogu anadoluda cok olmasada,esas itibariyle guneydogudan daha cok olmakla halktan destek alıyorlar

mesela karadeniz v.s bölgelerde yapmaya çalıstıkları eylemler hep bos kaldı.buda demekki guneyde sürekli halktan destek var

ve onlara verilen bu halk desteği kesilmedikçe bu terör bitmez

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

Zaten her zaman ki politikaları bu.Örgüt gücsüzlesince yada desteği azalınca vs toparlanmak için ateskes ilan ediyor gücü yerine gelince tekrar saldırıyor.

çok doğru tespit bende böyle düşünmüşümdür hep, güçsüzleşince toparlanmak için hep bunu yapıyorlar, rehavete çöktürüp güçlenip dönüyorlar... hala bu çakallığı çözememiş olanlar varmı merak ediyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Ben bu dünya ülkeleri ve Türkiye'deki yasaları kanunları koyanların ta a.q. Bütün yasalar ülkeler devletler bu pezevenkleri o.ç. larını korur elimiz kolumuz bağlı bişey yapamayacak duruma getirirler sonra bu alçaklar kalleşlikle şehit ettikleri evlatlarımızı kullanıp bir halt yediklerini sanırlar. Çok götünüz yiyosa hepiniz kimliğinizi afişe edin göğüs göğüse vuruşalım.

Alayı kalleş bu pezevenklerin kendileri de biliyolar ne bok olduklarını ama içi bok dolu bünyelerine yediremiyolar piçler.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

pezevengın evlatları...lan neyınıze guvenerek ateskes ılan edıyz dıosunuz pustlar!

Ben bu haberıde haber dıye medyaya duyuranlarında a.q! bunların da a.q! o abdullah ocalan denen pıc kurusunu asmayanında a.q! astırmayanında a.q!

bu dagdakı pıclerınde a.q! bunları besleyen halkın da a.q! bu ulkede yasayıp,bu ulkenın ekmegını yıyıpte haınlık yapanında a.q!

Yedigi kaba sıcan bu pıc dollerınınde a.q! Bu devletın sacma sapan anayasalarını onerenlerınde a.q! onerılerı oy bırlıgıyle kabul edenlerınde,ettırenlerınde a.q!

Bu ulkede ıdam olmasın dıye haykıranlarında a.q! bu ulkenın basına gelıpte,ıkı tane ıt yavrusunu olduremeyıpte,devletı somurenlerınde,bunu gecmıste yapanlarında,suan yapanlarında,gelecekte yapanlarında a.q!

Bu serefsız pkklıların propagandasını yapan halkında a.q! hatta bu pkk propagandası yapan cocukların bebelerın yanı gelecekte bunlar adına calısacak olan yenı uyelerınınde a.q! bu cocuklarına ızın veren ananın da babanın da ta tarıhını s...!!!

Koskoca TURKIYE CUMHURIYETI yız ve hala etkısız kalıyoruz ya uc-bes cabulcuya ulan en cok benı bu bitiriyor! Yazık Bize,vallahi yazık abi ya!

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

sikerim ateşkeslerini

onca yiğidi öldürdüler kendilerini inandırdıkları bir hiç uğruna

anaların babaların gözleri hala yaşlı

sen kalk ramazanda ateşkes

kandilin etrafını tel örgüyle çevirip yakacaksın amk bu şerefsizleri

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:

sikerim ateşkeslerini

onca yiğidi öldürdüler kendilerini inandırdıkları bir hiç uğruna

anaların babaların gözleri hala yaşlı

sen kalk ramazanda ateşkes

kandilin etrafını tel örgüyle çevirip yakacaksın amk bu şerefsizleri

Sadece bu serefsızlerı degıl bunlları destekleyen o serefsız KURTLERIDE!!!

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar yazıp çizmişsiniz ben ırakta askerlik yaptım ben  pkk'ya başkasının ağzından çıkan sözlerle değil silahımdan çıkan mermiyle cevap verdim ama yorulduk artık kardeşim 20 sine geliyor askere gidecek onu bu yaşa getirene kadar ne çektik ne maddi sorunlarımız oldu allah biliyor kusura bakmayın onu ölüme göndermeye niyetim yok ülkede kirli oyunlar düzenleyeceklerine  erdoğanın veya paşaların evlatlarıda biraz savaşa girsin ülke için bedel versinler ki bende onlara inanayım.

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

düşünme yeteneğinden yoksun olanlar bu ateşkesin ne anlama geldiğinden habersizler.

öncelikle PKK hareketi ve destekleyicilerinin kısa vadede amacına ulaştıkları için bir ateşkes ilan edilmesi bekleniyordu.sebebi ise daha önceden belirttiğim üzere demokratik açılımın durdurulmasıydı.

demokratik açılım baltalandığı için şimdilik terör saldırıları amacına ulaşmış olur.ya da örgütün bu açıklamasından sonra terör saldırısı olursa başka bir amaca hizmet eder.

başımızı iki elimizin arasına alıp ta sorgulayalım.PKK nın ardındaki güç,demokratik açılım sürecini sürekli saldırılar düzenleyerek ak parti ülkeyi bölüyor propagandası yaparak engelledi ve amacına ulaştı.

demokratik açılım 12 eylüldeki referandumdan daha önemli bir projedir.referandum daha sonra da yapılabilir ancak açılım bir kere baltalanırsa durur ve biter.PKK ve destekleyicileri amacına ulaşıp bunu engellediler ve ateşkes ilan ettiler.çok yazık...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

rte bunlara verdi yüzü şimdi adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar. İsteklerine baksana. Hatta az bile isterlerse o.ç varya içerideki onu başbakan filan yapalım hatta. Zaten farkı yok ha bu ha o. Kışın pusuyorlar yazın saldırıyorlar. Şimdide güçleri azaldı biraz uyusunlar yine saldırırlar. Bizimkilerde izlesin. Terörle mücadele açılımla değil silahla yapılır ! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

fare dağa küsmüş dağın haberi yok

katılıyorum :)

-
Toplam Hit: 7116 Toplam Mesaj: 39