PKK "Ateşkes" İlan Etmiş (!)
-
1.guç toplamaya calısacakları kesin.
2.bunlara para,silah avrupadan amerikadan israilden oluk gibi akıyor.hristiyanlar desede desteği kestik diye
hayatta inanmam
3.ama ben inanıyorumki baska dolaplarda donuyor
4.bugune kadar dogu anadoluda cok olmasada,esas itibariyle guneydogudan daha cok olmakla halktan destek alıyorlar
mesela karadeniz v.s bölgelerde yapmaya çalıstıkları eylemler hep bos kaldı.buda demekki guneyde sürekli halktan destek var
ve onlara verilen bu halk desteği kesilmedikçe bu terör bitmez
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Zaten her zaman ki politikaları bu.Örgüt gücsüzlesince yada desteği azalınca vs toparlanmak için ateskes ilan ediyor gücü yerine gelince tekrar saldırıyor.
-----------------------------çok doğru tespit bende böyle düşünmüşümdür hep, güçsüzleşince toparlanmak için hep bunu yapıyorlar, rehavete çöktürüp güçlenip dönüyorlar... hala bu çakallığı çözememiş olanlar varmı merak ediyorum
-
Ben bu dünya ülkeleri ve Türkiye'deki yasaları kanunları koyanların ta a.q. Bütün yasalar ülkeler devletler bu pezevenkleri o.ç. larını korur elimiz kolumuz bağlı bişey yapamayacak duruma getirirler sonra bu alçaklar kalleşlikle şehit ettikleri evlatlarımızı kullanıp bir halt yediklerini sanırlar. Çok götünüz yiyosa hepiniz kimliğinizi afişe edin göğüs göğüse vuruşalım.
Alayı kalleş bu pezevenklerin kendileri de biliyolar ne bok olduklarını ama içi bok dolu bünyelerine yediremiyolar piçler.
-
pezevengın evlatları...lan neyınıze guvenerek ateskes ılan edıyz dıosunuz pustlar!
Ben bu haberıde haber dıye medyaya duyuranlarında a.q! bunların da a.q! o abdullah ocalan denen pıc kurusunu asmayanında a.q! astırmayanında a.q!
bu dagdakı pıclerınde a.q! bunları besleyen halkın da a.q! bu ulkede yasayıp,bu ulkenın ekmegını yıyıpte haınlık yapanında a.q!
Yedigi kaba sıcan bu pıc dollerınınde a.q! Bu devletın sacma sapan anayasalarını onerenlerınde a.q! onerılerı oy bırlıgıyle kabul edenlerınde,ettırenlerınde a.q!
Bu ulkede ıdam olmasın dıye haykıranlarında a.q! bu ulkenın basına gelıpte,ıkı tane ıt yavrusunu olduremeyıpte,devletı somurenlerınde,bunu gecmıste yapanlarında,suan yapanlarında,gelecekte yapanlarında a.q!
Bu serefsız pkklıların propagandasını yapan halkında a.q! hatta bu pkk propagandası yapan cocukların bebelerın yanı gelecekte bunlar adına calısacak olan yenı uyelerınınde a.q! bu cocuklarına ızın veren ananın da babanın da ta tarıhını s...!!!
Koskoca TURKIYE CUMHURIYETI yız ve hala etkısız kalıyoruz ya uc-bes cabulcuya ulan en cok benı bu bitiriyor! Yazık Bize,vallahi yazık abi ya!
-
sikerim ateşkeslerini
onca yiğidi öldürdüler kendilerini inandırdıkları bir hiç uğruna
anaların babaların gözleri hala yaşlı
sen kalk ramazanda ateşkes
kandilin etrafını tel örgüyle çevirip yakacaksın amk bu şerefsizleri -
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
sikerim ateşkeslerini
onca yiğidi öldürdüler kendilerini inandırdıkları bir hiç uğruna
anaların babaların gözleri hala yaşlı
sen kalk ramazanda ateşkes
kandilin etrafını tel örgüyle çevirip yakacaksın amk bu şerefsizleri
-----------------------------Sadece bu serefsızlerı degıl bunlları destekleyen o serefsız KURTLERIDE!!!
-
Dostlar yazıp çizmişsiniz ben ırakta askerlik yaptım ben pkk'ya başkasının ağzından çıkan sözlerle değil silahımdan çıkan mermiyle cevap verdim ama yorulduk artık kardeşim 20 sine geliyor askere gidecek onu bu yaşa getirene kadar ne çektik ne maddi sorunlarımız oldu allah biliyor kusura bakmayın onu ölüme göndermeye niyetim yok ülkede kirli oyunlar düzenleyeceklerine erdoğanın veya paşaların evlatlarıda biraz savaşa girsin ülke için bedel versinler ki bende onlara inanayım.
-
düşünme yeteneğinden yoksun olanlar bu ateşkesin ne anlama geldiğinden habersizler.
öncelikle PKK hareketi ve destekleyicilerinin kısa vadede amacına ulaştıkları için bir ateşkes ilan edilmesi bekleniyordu.sebebi ise daha önceden belirttiğim üzere demokratik açılımın durdurulmasıydı.
demokratik açılım baltalandığı için şimdilik terör saldırıları amacına ulaşmış olur.ya da örgütün bu açıklamasından sonra terör saldırısı olursa başka bir amaca hizmet eder.
başımızı iki elimizin arasına alıp ta sorgulayalım.PKK nın ardındaki güç,demokratik açılım sürecini sürekli saldırılar düzenleyerek ak parti ülkeyi bölüyor propagandası yaparak engelledi ve amacına ulaştı.
demokratik açılım 12 eylüldeki referandumdan daha önemli bir projedir.referandum daha sonra da yapılabilir ancak açılım bir kere baltalanırsa durur ve biter.PKK ve destekleyicileri amacına ulaşıp bunu engellediler ve ateşkes ilan ettiler.çok yazık...
-
rte bunlara verdi yüzü şimdi adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar. İsteklerine baksana. Hatta az bile isterlerse o.ç varya içerideki onu başbakan filan yapalım hatta. Zaten farkı yok ha bu ha o. Kışın pusuyorlar yazın saldırıyorlar. Şimdide güçleri azaldı biraz uyusunlar yine saldırırlar. Bizimkilerde izlesin. Terörle mücadele açılımla değil silahla yapılır !
-
HoLyZone bunu yazdı:
fare dağa küsmüş dağın haberi yok
katılıyorum :)