Pkk Bölücü Örgüt Değil (Fatih Altaylı Denen O.Evladı Diyor...)
-
Fatih Altaylı'dan olay yaratacak sözler... PKK bölücü değil diyen Altaylı, daha neler söyledi...
Yeni Harman dergisine röportaj veren Fatih Altaylı, PKK'ya ilişkin şok bir bakış açısı paylaştı.
AK Parti hükümetinin Güneydoğu sorunu ile ilgili politikalarını nasıl bulduğuna yönelik soruya şu yanıtı verdi:
"Kürt Sorunu demek çok doğru değil. Bir kısım Kürt'ün sorunu olabilir belki. Çünkü PKK gibi düşünmeyen, bölücü olmayan, gerçi PKK'nın da bölücü olduğu kanaatinde değilim ben. Tam olarak yani bu konudaki fikirlerimin tamamını söylersem derginizin de, benim de, hepimizin de başınız belaya girer. Ben PKK'nın bölücü bir örgüt olduğunu düşünmüyordum yakın zamana kadar."
Bölücü örgütün giderek belki yabancı kontrollerin etkisiyle bölücü olduğunu vurgulayan Altaylı, "Ama PKK bana sorarsanız uzun süre Türkiye'deki bölücü hareketin önünde bir engel oldu. Niye derseniz, Abdullah Öcalan'a bakın, yakın zamana kadar söylemlerinde, PKK'nın üst düzey yöneticileri bölünmeye karşı tavır aldılar. Lider devletten yana oldular. Teröristtir, eli kanlıdır ama bence özünde bölünmeden yana değildir. Eski söylemlerinden çıkarıyorum bunu ve kendisiyle yaptığım görüşmeden. "
Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=94367
Fatih Altaylıda kafayı kırdı, yada andropoza girdi!
-
böle o.çocukları bu memlekette adam yerine konuyo kimsede çıkıp sen ne diyon lan piç demiyo ya daha nediyim
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------
böle o.çocukları bu memlekette adam yerine konuyo kimsede çıkıp sen ne diyon lan piç demiyo ya daha nediyim
ben derim kardeş;SEN NE DİYON LAN PİÇ FATİH ALTAYLI!!!!
-
bu araalr memleketi bölmek için hereşyi yapıyolar ama bi bok yapamıcaklar çünkü biz< türküz
-
Iste niyet bu ,Dogu Perincek'in Apo ile fotograflarini gorenler direk yargiliyor ,Perincek Apo yu ve PKK yi hicbir zaman savunmamistir ama gerek Altayli ,Birand, Cengiz Candar bu adamlarda apo ile gorusmus ve apo yu savunmus kisilerdir...basin pic oldugu icin bu adamlarin dusuncelerini gormezden gelip ,Perincek in fotolariyla piskolojik savas yurutmustur...fark bu iste .
-
Zamanında bir gazeteci Fatih Altaylıya kızmış senin şişeye otururken ki resimleirn elimde var, canımı sıkma bunları yayınlarım demişti de o kişiye cevap bile verememişti bu şerefsiz. Normaldir beklenir bu piçten...
-
fatih altaylıyı hiç sevmemişimdir zaten, Fatih Göztepeli olsa farklı olurdu belkide,
zaten bu o.ç zamanında apoylada roportaj yapmıştı
-
bir ülkenın gazetecılerı aranılan bıryle gorusme roprtaj yapıyorsa durup dusunmek gerek suc kımdedır ?
devlet alamayıp vatandaşı roprtaj yapıyorsa sanırım burada hedeflerımızı degstırmemız gerekır aslolan nedir neler donuyordur ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Iste niyet bu ,Dogu Perincek'in Apo ile fotograflarini gorenler direk yargiliyor ,Perincek Apo yu ve PKK yi hicbir zaman savunmamistir ama gerek Altayli ,Birand, Cengiz Candar bu adamlarda apo ile gorusmus ve apo yu savunmus kisilerdir...basin pic oldugu icin bu adamlarin dusuncelerini gormezden gelip ,Perincek in fotolariyla piskolojik savas yurutmustur...fark bu iste .
-----------------------------perincek her türlü serefizdir. mehmet eymür bunu kitaplarında acıklıyor pkkyla cekilen fotograflar harici istanbulda gs lisesinin bi ögretmeninin evine yapılan baskında ele gecirilen ingilz istihbaratcılarla birlikte perincek de yakalnmıstır ama siyasal olaylarla bu konunun üstünü kapatmıstır.ingiltere amerika ortak ajanıdır..
-
şerefsiz bu adam zaten aykırı olarak iyi gazeteci olduğunu zannediyor hadi ordan şerefsiz pkk bu tip şerefsizler yüzünden gelişiyor.
-
aq mun malı