Pkk Gercegi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrKn
    FrKn's avatar
    Erkek
    MCAKREB KARDESS unutmamalıyız kii bir gün bu vatanın ekmegini yeyip ihanet edenler elbet birgun ekmegi yedigi yerden kurşunuda YERLER...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihatStyle
    CihatStyle's avatar
    Erkek
    PKK gerçeği diye bi yazı var ne kadar gerçek belli değil.Kürt yazar taraflı yazar Türk yazar taraflı yazar.Batılı yazar oda ticari çıkarı olanın lehine yazar böyle gerçekler şişirilmedir bence.Bide komutanlar dediğiniz adamlar mason localarından çıkmadır böyle birşey de var ama gerçekmi? belli değil...

Duyguların Soykırımında Piyon Askeriyim --- Sanırım Sensiz Bir Geceye Daha Hoşgeldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KajMeran
    KajMeran's avatar
    Erkek
    PKK hakkında yazdıkların doğru fakat olayı beyrut"a daha doğrusu araplara götürmen konuyu sapıtıyor...Demek istediğim zaten sünni araplar bunun karşıtı ki böyle olmasaydı şuan Lübnan"a asker gönderemezdik,ermeni taraftarları buna karşıydı.(beyrut hükümeti ermenilere gözdağı vermiştir,ermenileri tıpkı eskisi gibi Lübnan"dan sürgün ederiz demişlerdir).Asıl bundan daha önemli olan da bu değildir,o konuyu birkaç gün sonra TBT"ye yazacağım!
    Selametle...

imza sonra a.q
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    kusurabakmayin ben arapmis ermeniymis kürtmüs rus mus amerikanmin yunanmis..rum mus..hatta türkmüs dinlemem...
    vatanim üzerinde oyunlar oynayip bize vatani böldürmeye calisiyorlarsa krali gelse affetmem..babam kardesim arkadasim din kardesim dostum demem hepsine düsman olurum...vatani korumak sana mi düsmüs diyenide zkerim..bana kalkip lafi araplara cekme bilmem ne diyen din bezirganlarinida ayni sekilde zkerim...
    vatan dedin mi akan sular durur..kalp atislari durur arkadas...basimizda iktidar niyetine üc bes dinden dem vuran isbirlikci..icimizde soyu belirsiz vatandas diye gecinen ibinetörler..disarida dostuz diye gecinen gavatlar.. basimizda kardesimiz diye gecinen yobazlar....diger yandan toprakta hak sahibi oldugunu iddaa eden sirtlari sivanmis soyu belirsiz köpekler oldugu sürece herkese düsmanimdir arkadas..ilk önce vatan..o kadar..kimisi kalkip bizim beynimizin yıkandigini da söyler simdi..topunun minkoyim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    nedir bu bazılarınızdaki arap düşkünlüğü hakkaten anlamış değilim tmm özgür irade herkes istediini düşünür de bana mantıklı bi dayanak gösteren olsun amenna.zaten dış aleyhte güçlerde yıllarca ümmetcilik üzerinden bizleri sömürmedilermi?ayrıca bu din bağlamı bu kadar güçlü olsa bu durumda olurmuyduk,eger o koduumun araplarıyla ben aynı dindeysen kagıt üstünde ben müslüman diil başka bişiyim kardeşim.
    hala enayilik derecesinde saf olan milletimin fertleri adına üzülüyorum.ama biliyorumki ii niyetten kaynaklanio,açın gözlerinizi Türkün oğulları!!!

hız emniyettir...!
Toplam Hit: 2523 Toplam Mesaj: 16