PKK İsrail’İn Taşeronu Mu ?
-
askerde bir deyim vardır "mal piyade" pkk nın israil v.s taseronu oldugunu anlamayanlar için en güzel deyim
-
Arkadaşlar işte buz dağının yalnızca tepesini görebildiğimizden bu hallere düşüyoruz. Tayyip dese bunu ne olur? Ortada büyük oyunlar dönüyor bunları anlamak için BANU AVAR, TEOMAN ALİLİ gibi ulusalcı yazarları okumadan araştırmadan belgeleri tarihi bunlar göremezsiniz.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
mortyr bunu yazdı:
İSrailin aq..
Pkknında aq..
Pjakında aq...
İranında aq...
Tayyipinde aq...
ABD ninde aq...
Sktirsin gitsinler uğraşmasınlar artık bizle :D
-----------------------------la olm böyle mesajlar yazmayın artık, dava açılıyo siteye sürekli :)
-----------------------------ne diye açılacak ülkeyi bölmeye çalışan pezolara sövdük diye mi :|
-
Seçimler yaklaşıyor. Tayyip son kalan mermileri sağa sola sıkmaya başladı. Bu herifler internette dolaşan bazı videolardan da bilindiği üzere tükürdüğünü yalamasını bilen tiplerdir. Şimdiye kadar Siyonistlerin götünü yalayan hükümet, şimdi nasıl külhanbeyliği yapıp cephesini aldı... Kuru sıkı sallıyorlar ama ne yazık ki halk bunu yiyiyor. Bu insanlara muhalefet yapmak imkansız bir mevzu. Eğer yalan söylemeyi ve tiyatro yapmayı göze alırsanız muhalif olursunuz. Ya da gerçekleri omuzlayıp Chp gibi ezik muhalefeti sırtınızda taşırsınız.
-
taseronluk muhabbetini ne zaman ergenekona baglıcak merakla bekliyorum :)
-
pkk benim taşeronum rahat olun.
-
,
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------Agzina mi verecen ))) Bu arada haci seni facebook da sildim. Senin ekip fena sovuyo saga sola ))) Aile babasiyim ben
Msn'de hala mevcutsun kizma bana :)
-
necroshine bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------Agzina mi verecen ))) Bu arada haci seni facebook da sildim. Senin ekip fena sovuyo saga sola ))) Aile babasiyim ben
Msn'de hala mevcutsun kizma bana :)
-----------------------------biliyorum :D