PKK Leşleri [Sansürsüz +18]
-
Hajı bu çok hoş yaaa (:
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------Vatanımı milletimi seven birisi olarak bundan hiçbir zevk duymadım. Bunlardan zevk almak bizim milletimizin karakterine aykırı. Dinimize aykırı, insanlığa aykırı. savaşırsın ölürsün yada öldürürsün o iş orda biter.
-----------------------------
valla ben çok zevk aldım.bende öz be öz türküm ama bana aykırı değil.
onlar bizim ölen binbaşıları yüzbaşıları halaylarla kutlasın,ben onları it leşlerine saygı duyayım.
hepsi geberir işallah cesetleri 100 parçaya bölünür. kulaklarını tabuta koyup namaz kılarlar :D puhahahaaa
akşam akşam içime bi huzur doldu. bundan sonra yatmadan evvel pkk itlerinin leşlerine bakıcam puhahaha
-
Hepsi Süzgeç Olmuş :))
-
Onların bir insan olmadığını diyenlerin, öncelikle Kendi Öfkelerine yenik düşmüşler olabildiğini diyebilirim, Morallerinizi Üstün tutmanız kendinizi Kaybetmemeniz icab eder. Netice itibari ile Onların Artık kimseye verilecek Hesabı Borcu Kalmamıştır, Onlar Hatalarının bedelini Ödediler, Ayıptır Kardeşler Ölmüşlerin Arkasından Küfür etmek, Onlara Türlü laflar yakıştırmalar yapmak Kültürümüzde bile olmayan bir ahlaktır. Kendinizi Toparlayın, Başarılı olabilmenin En iyi Yolu İnsani Erdemimizi Kaybetmemiş olmamızdır. Üstün Düşünen insanlar olmaya Doğru Adım Adım gidecekken Geri Geri gitmeyelim.
Biri Çıkar E Ağa Bunlar Pkk lı ama demesin bana, Onlar Yunanlıda olsa, Kim olursa Olsun, Ölmüş bir insanın verecek hesabı kalmamıştır, Kesin Surette Yaptıkları İhanetin bedelini vermişler. Bize Düşen Ölmelerine Elbette Sevinmektir, ama gel gelelim Resimlerini Teşir ederek Ölmüşlere Lafla sataşmak Bize yakışmaz.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Onların bir insan olmadığını diyenlerin, öncelikle Kendi Öfkelerine yenik düşmüşler olabildiğini diyebilirim, Morallerinizi Üstün tutmanız kendinizi Kaybetmemeniz icab eder. Netice itibari ile Onların Artık kimseye verilecek Hesabı Borcu Kalmamıştır, Onlar Hatalarının bedelini Ödediler, Ayıptır Kardeşler Ölmüşlerin Arkasından Küfür etmek, Onlara Türlü laflar yakıştırmalar yapmak Kültürümüzde bile olmayan bir ahlaktır. Kendinizi Toparlayın, Başarılı olabilmenin En iyi Yolu İnsani Erdemimizi Kaybetmemiş olmamızdır. Üstün Düşünen insanlar olmaya Doğru Adım Adım gidecekken Geri Geri gitmeyelim.
Biri Çıkar E Ağa Bunlar Pkk lı ama demesin bana, Onlar Yunanlıda olsa, Kim olursa Olsun, Ölmüş bir insanın verecek hesabı kalmamıştır, Kesin Surette Yaptıkları İhanetin bedelini vermişler. Bize Düşen Ölmelerine Elbette Sevinmektir, ama gel gelelim Resimlerini Teşir ederek Ölmüşlere Lafla sataşmak Bize yakışmaz.
-----------------------------bravo hocam.. çok doğru..
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Onların bir insan olmadığını diyenlerin, öncelikle Kendi Öfkelerine yenik düşmüşler olabildiğini diyebilirim, Morallerinizi Üstün tutmanız kendinizi Kaybetmemeniz icab eder. Netice itibari ile Onların Artık kimseye verilecek Hesabı Borcu Kalmamıştır, Onlar Hatalarının bedelini Ödediler, Ayıptır Kardeşler Ölmüşlerin Arkasından Küfür etmek, Onlara Türlü laflar yakıştırmalar yapmak Kültürümüzde bile olmayan bir ahlaktır. Kendinizi Toparlayın, Başarılı olabilmenin En iyi Yolu İnsani Erdemimizi Kaybetmemiş olmamızdır. Üstün Düşünen insanlar olmaya Doğru Adım Adım gidecekken Geri Geri gitmeyelim.
-----------------------------heh sonunda biri adam gibi kelam etmiş
-
Hain kanı akıtmak bize de nasip olur inşallah, Allah ordumuza zeval vermesin.
-
editle link şeklinde ver amk şu resimleri.
sikecem herkeşin midesi senin ki benim ki kadar sağlam değil..
gideyim bi kelle paça içeyim ben
-
Ülkemizde maalesef vatansever-hain vardır ve var olmaya devam edecektir. Ama şu bir gerçekki vatan millet için ölmek ile hain olarak ölmek arasında çok çok büyük fark vardır. Tabiki yapılan küfür, aşağılama ve hakaretlerin içimizdeki acıların dışa yansımasıdır. Ama benim anlamadığım kardeşin biri dağda terörist biri askerde mehmetcik, yani bu öz kardeşlikten ziyada bu teröristlerin az birşey dahi müslümanlıkla alakası olsaydı vatana , devlete, mehmetciğe silah sıkma gibi bir düşüncesi olamazdı. Diriliş-ölüm, cennet-cehennem haktır. İnşallah bu ölenler haricinde halen kendi ekmeğini yediği, havasını aldığı devletine kurşun sıkanlar ıslah olurlar ve doğru yolu bulurlar.
-
Bunları biz mi yapmışız türklüğümden utandım:S