Pkk Masalları
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
yazdıklarını okuyabilsem daha net bi cevap verecektim ama şifre çözmekle uğraşamıcam.. bilip bilmeden konuşma..
hocam çok haklısın;HoRbY bunu yazdı:
Vay ßea $u Türk evLatLarIna ßak aLkI$LIorum vaLLa Sizi daha 1 2 Sene onceSine kadar hepiniz SuS puStunuz ar damarInIz attI gaLiba :) neyhSe ya ßen SuSar yokSa ßurda ßenimde ßa$kaLarInInda kaLßi kIrILcak..
________________________hea ar damarımız attı, alkışlamakla kalmayın ? kıçınızı kollayın :@
-
HoRbY bunu yazdı:
Vay ßea $u Türk evLatLarIna ßak aLkI$LIorum vaLLa Sizi daha 1 2 Sene onceSine kadar hepiniz SuS puStunuz ar damarInIz attI gaLiba :) neyhSe ya ßen SuSar yokSa ßurda ßenimde ßa$kaLarInInda kaLßi kIrILcak..
way tiki nerelerdesin amk?
-
HoRbY bunu yazdı:
1- ßeni tanIyan ßiLir ßenim her zamanki yazI StiLim ßu eL aLI$kanLıgI hani SizLer gißi iLgi cekmek veya $ekiL oLsun die yazmam kendiLiginden parmagIm Sift'e ßaSar.. 2- karde$ ßen $uanda hani o videoLarI izLemek okumak Size ßi$ey kazandIrmazda kayßettirmezde 3- her öLen aSker ßenim aiLemden öLmü$ gißi üzüLürüm Cünkü ßende aSkerim hani 1 ki$iyi korumak icin hepiniz ßirden Laf atmayın ortaya 1 ki$i aynI $eyi yazmI$ arkadasIndan herkez papagan gißi $akIyo yazdIkLarIma cevap verSenizde yok yazI StiLiymi$ yok oymu$ yok ßuymu$ karI$masanIz hani ßurda adam ßi$y yazmI$ ßende kendi fikirLErimi ortaya döktüm ßu kimSeyi iLgiLendirmez kuLLandIgInIz keLimeLere cümLeLere dikkat edin kIrIcI oLmayın ßende kIrIcı oLurum adama ßak aiLenden $ehit verdin mi dio maLsIn oLaSkerim hani daha neyin n oLdugunu hic ßiriniz ßiLmiyoSunuz aSkere gidin ondan Sonra dedikLerimi daha iyi anLICaksInIz m Sen maL $ehit kavramInI ögren ondan Sonra kar$Ima cIk a.k ßo$una ya$IoSUn Sen !
ülke sorunlarına el atmak için sadece askermi olmak gerekiyo.Şehit ne demek onun manasını bi açıklasa sen -
emir abi güzel videolar. eyv.
@HoRbY
sen tiky alfabesini kullanıp da kendini bi yarak sanıp da milleti küçümseyen yorumlar yazıp da kafamızı bozma ak! -
eyv emirreis.Geçenlerde de Taksim de Aydınlık dergisini dagıtıyolardı onun kapagında gördüm. PKK yı MİT kurdu diye.Acaba bu insanları o dergiyle bi baglantısı varmı ben bilmiyorum o yüzden sordum :)
@horby
Ne diyeyim ki herkes gerekenleri söylemiş.
-
Videoları izleyen herkeze teşekkürler. İsterim ki hepimiz bu tarz konularda bilinçli birer birey olalım.
Night kardeşim, beni kimse ezemez! Doğrularım açıktır, herkez kendi düşüncelerini yazar. Ve ona göre muamele görür.
ultrAsker, bu videoyu hazırlayanlardan birisi Mahir Kaynakın arkadaşı, olabilir.
Düşünceler en büyük silahtır, yalnız kullanmasını bilene...
-
emir güsel olmus ellerine saglık dostum
-
tikky hunter oynayasım geldi...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
hey aaLLam... PKK da PKK ßa$ka i$iniz gucunuz yokmu ? ßIrakIn Siz degiLde devLet askerLer ugra$ssIn Siz internetten $unLarI okuyun izLein dinLein $unLarI yapIn vs..LafLarInIzLa PKK'nIn ßiticeğinimi SanIyoSunuz ? yaa hani eSkiden kimSe ßu kadar cok konu$mazdI PKK'yI ama ßu kadar cok konu$maya ßa$LadInIzki $imdi kimSenin azIndan PKK LafI dü$müyoR ßenim icin PKK = Promosyon kamu katkILarI eger cok iStioSanIz diLekcenizi verin aSkere gidin yeter ßea oh ßea rahatLadIm :D
-----------------------------etrafında yada ailende 1 şehit olmamışki yazabiliyorsun. 37 bin şehidimizin kanı yerde iken abuk subuk sözler etme.
pkk terörü elbette ağzımızda olur şehitlerimize ağlıyorken. evet internet başında tvde gösterilmeyenleri rahatca görebiliyoruz çoğu şeyi
-----------------------------HORBY. dilekçe verdim ama cevabı ,şu anki mevcut gücün fazlasıyla yeterli olduğu söylendi ve teşekkür edildi. 96 da askerdim.
MAYRİP! AİLEMİZDE DEĞİLDE AŞİRETİMİZDE OKADAR ÇOK ŞEHİT VARKİ ! üstelik kürt kökenli bir aşiretken ....
ilçemize, terör korkudan,askerse güvenden dolayı girmeye gerek duymazdı.ama burda, pkk !asıl vatan haini ermeniler yerine kürt halkına küfür edilmesi sence nekadar doğru?
-
pkk yı zaten gözümüzde büyüütmüyoduk ama biz gazeteci olmadığımız için konuya bu kadar derinlemesine giremeyiz fakat küresel güçlerin pkk yı kullandıklarını yada bu güçlerin yaptıklarını pkk ya mal ettiğini artık sağır sultan bile duyuyor biliyor
pkk bitirilebilirmi evet bitirilir bekleyin yeni kurulacak jandarma birlikleri 4 ay sonra sınırda olacak bir çok eski silah arkadaşlarımda içlerinde en güzel haberleri bana onlar iletecek