folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PKK Mayınlara Karşı İmza Attı !!

PKK Mayınlara Karşı İmza Attı !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    PKK’nın İsviçre merkezli "Geneva Call" ile mayına karşı imza attığı öne sürüldü

Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nde bugüne kadar mayın kullanarak çok sayıda eylem yapan PKK"nın Kuzey Irak"taki Kandil Dağı"nda Birleşmiş Milletler"in desteklediği sivil toplum kuruluşlarından İsviçre merkezli "Geneva Call" (Cenevre Çağrısı) ile "Kara Mayınlarına Karşı Mücadele Sözleşmesi" imzalandığı öne sürüldü.

PKK"nın yayın organı konumundaki Fırat Haber Ajansı, anlaşmanın imzalanması için aynı zamanda İsviçre"nin Cenova Kantonu Parlamento üyesi olduğu öne sürülen Geneve Call Başkanı Elisabeth Reusse-Decrey ve Raportör Anki Sjöberg"ın Irak"ta İran sınırında bulunan Kandil Dağı"a gittiğini bildirdi. PKK yöneticilerinin burada Bahoz Erdal ile "Kara Mayınlarına Karşı Mücadele Sözleşmesi"ni imzaladığını aktardı.

Reusse, PKK"nın silahlı kanadının sözleşmeyi imzalamasının çok önemli bir gelişme olduğunu belirtirken, anti personel mayınlarının çok yoğun olması nedeniyle kadın ve çocuklar başta olmak üzere sivil halkın çok fazla zarar gördüğünü söyledi.

-----------------------------------------

Bir türküyü ararken bu haberi gördüm ve sizinle paylaşmak istedim.. İnşallah yine bölücü yapmazsınız beni

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    pkkyı savunmak için mi yazdın?
    bakın artık mayın kullanmıcaklar gibi şeler sölemek için mi?

amaç farklı
    DEVLET STATÜSÜNE BÜRÜNMEK AMAÇ
    BUNU GÖRÜN!
    kaldı ki mayın olmazsa silah..
    ne farkeder
    bi de nedne ya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    senin gibi provakatörler olduğu sürece böyle konu açamayacağız anlaşılan, senin gibi insalar amacımı farklı gösterek beni karalamamaktadır.Kalpleri yalnız Allar bilir.Sen bu iftiralarının bedelini,çirkefliğin bedelini Allah a vereceksin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    verilmeyecek hesabımız yok!
    konuyu saptırmamak için senin vereceğin hesapları söylemicem!
    nedne bu haberi yazdın onu merak ettm?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    senin gibi savaş olsun isteyenlerden değilim.Pkk ya herkesten çok karşıyım, tek taraflı haberleri yapmak da istemem, siz bir tarafı yayınlıyorsunuz bende başka bir yeri,bu onları savunuyorum anlamına gelmiyor,öyle yorumluyorsan o senin sorunun.Dediğim gibi kalpleri Allah bilir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    adamlar okdar gerizekalı ki nereye mayın dosedigini bilmiyo kendi maynına basıp olen pkklı sayısı bizim askerimizle catısmada olenden daha cok kendi maynını nereye dosedigini bilmeyen aciz insanlar bu maynıları baska turlu temizliyemicegine gore mike mike imza attılar keyiflerinden deil gebermemek icin atılan bi imza

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek
    bu yazıda art niyet aramak, yazılana yada yazana art niyetli olarak bakmaktan geçer... asıl görülmesi gereken elin gavurunun ciğerimizi yakanlar ile nasıl sarmaş dolaş olduğudur...

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Ulan PKK kim ki imzasını tanıyım!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    zyrex +99999999
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    parmak basmışlardır okuma yazma yoktur sanmıom

gaipten görüntüler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tazzz87
    tazzz87's avatar
    Erkek
    pkk abd a.q o kadar lan şerefiszlere bak kımsınız lan siz imza atacaksınız imzanızmı var sizin şerefiszler e bak ya

ben ölmüşüm beni soracak kimsem yok
Toplam Hit: 2916 Toplam Mesaj: 21