PKK Nın Türkiyeyi AB Ye Şikayeti !!!
-
biri ban yicek gene ama hadi hayırlısı..
-
3 5 kişi ban yer rene gördümü bu konuşmaları kırk yılda bir bayan müride geliyor sizde soğutmayın onu bi stigmayı gördüm ben devamlı olan arkadaşlık sitesi demekte yanlış bence kız yazmış profilinin doğru halini ne var yani mavi yeşil cart curt gözlü eklemiş nolcak hepimiz biliyoruz arkadaşlık sitesi olamaz burası tbt ruhu var burada bi kere..........asıl biz konuyla ilgilenelim bence adamların terbiyesizliği ile
-
Bir kişiyi kaşar ya da dangalak olarak nitelerken hangi koşulları göz önünde bulunduruyorsunuz ?
Biriniz 16, biriniz 17 yaşında kocaman insanlarsınız, sizin kardeşinize birisi aynı davranışta bir tutum sergilese hoşunuza gider mi? Mürid ya da müride, bırakın artık sınıf ve cinsiyet ayrımını, isteyen istediği yorumu yapar, bu demek değildir ki, siz o kişiyi dangalak ya da kaşar olarak niteleme hakkına sahip olursunuz.
Bir sorun varsa, yöneticilerden rica edin, gerekli incelemeyi yaparlar. Annenize laf edilmesi hoşunuza gidiyorsa eğer bu şekilde devam edebilirsiniz...
-
ya kızcağıza birden yüklenmeyin takılsın 1 hafta o zaten kendi kendine TBT ruhu kapacak çirkin sözlerle birbirinizi kırmayın.
-
tazminat değil yarraaamı alırlar...
-
sitenin adresi neydi hacı :D
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
burcin bunu yazdı:
dangalaklar ... yaşasın hackerlerimiz yaşasın cw doktoray yaşasın holyone yaşasın mitkink
hem holyi hem cwyi seviyor.demek ki bir insan hem müslüman hem de laik olabiliyormuş :|
-----------------------------ahauhu koptum ya olayı tam güncel bir şekilde yorumlamışsın :D hocam
-
burcin bunu yazdı:
dangalaklar ... yaşasın hackerlerimiz yaşasın cw doktoray yaşasın holyone yaşasın mitkink
Bu arkadaşın şuğuru yerinde mi ? Doktor çağırın bi baksın şuna -
daniela mittelant ablalarina söylesinler:P insan haklari mahkemesi başkani olsam burasi insan haklari mahkemesi gidin evriminizi tamamlayin 500 yıl sonra gelin bakariz derdim:P
-
avrupa insan hakları mahkemeside böylebir davaya bakarsa ve aleyhimize(Türkiye Cumhuriyeti) bir karar alırsa hiç şaşırmam