Pkk Sıtesı Gırısı
-
Selam arkadaslarserefsız pkk sıtesının acıklarına bakmak ıstıyorum ama gıremıyorum gercı bısey yapacagımdan degıl bılgım yetersızsanırım ama en azından bos wakıtlerımı degerlendırırım
http://www.rojaamed.com/ lınk bu gırıste sıfre ıstıyo nasıl asabılırım yardımcı olursanız cok sewınırımayrıca neredn baslamam gerektıgı hakkında ufak kucucuk bır bılgıde werısenız sımdıden cok tesekkur ederım
-
arkadaşım okum yazman yokmu biraz dikkat etsen görürüsün şifrenin ne oldugunu
al şifresi burda yazıyo
Kulanici adi amedim Parola amedim yazarak giris yapabilirsiniz
-
McyargiC bunu yazdı:
arkadaşım okum yazman yokmu biraz dikkat etsen görürüsün şifrenin ne oldugunu
al şifresi burda yazıyo
Kulanici adi amedim Parola amedim yazarak giris yapabilirsiniz
saolasın ustat goremedım kusura bakma pekı bu sıteye d dos uygulasam ısee yararmı acama -
ayrıca sen denedınmı gırıs yapıyomu bende olmuyoda ayrıca okudum we denedıgım ıcın yazdım bılen bırı warsa we yardım ederse sewınırım
-
anlasıldı kımse yardım etmıcek bosuna ugrasmayalım
-
bende giriyor
-
walla gırıyo :) yaa az once gırmıyoduuuu neyse saol ya pekı nasıl bı saldırı yapılabılır bılen yokmu dıcem sımdı kımse yazmıcak canım sıkılacak yaa allah askına bırı yazzın d dos olurmu yada ne tur bı saldırı olur
-
DOSTUM BU APTAL SİTEYE GİRMENİ TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ BU GİBİ TERÖR SİTELERİ TAKİP EDİLİYO.BELKİ 1 2 SEFERLİK BİŞEY OLMAZ AMA YİNE DE DİKKATLİ OL BAŞINI DERDE SOKMA.
-
bılgılendırme ıcın tesekkurler dostum saolasın hıc aklıma gelmemıstı ama yapacak bı sey demı bu ıtlere
-
ya zaten phpnuke ile yapılmıs, gerci pek bakmadım, bu salakların birsey bildigi yoktur, hepsi kafasız serefsiz itlerin, bunların hepsi hain, türkiye'den ekmek yerler, turklerden para kazanırlar, sonra aldıkları bu paraları hosta yatırıp, turkiye karstlıgı yaparlar, neden bu hainlik, serefsizler bir de tsk için ölen asker şehit olmaz diyor, yazık be allahtan korkun!. kusura bakmayın fazla doktum icimi sanırım
-
Sitelerini nasıl hack leyeceğimizi düşüneceğimize bizatihi kendilerini hack lesek nasıl olurki? Malum bir taşla iki kuş
Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 14