Pkk Sitesi Hack Edilmiştir. (Www.Kurdistan.İt) By M@Trix
-
abi helal olsun ama bu işler biliyon fani adam hosttan geri almacak mı şifreyi ftp şifresini alıp index çakasınaza böyle operasyonlarda haber werin yardımcı olam
dimstar@hacker.com
-
Bruce_LEE988 bunu yazdı:
kardeşlerim sakin olun ne bu sinir. herşeyden önce buraı bi müslüman ülkesi ve müslüman müslümanın kardeşidir. hepimiz kardeşizbiraz birbirinizi alttan almayı bilin. bu nasıl forum. küffür felan. biraz terbiyeli ve sakin olunkardeşlerim sizden rica ediyorum.
lan Alllah´ın sütü madem böyle sütsün Tahribatta işin ne senin gibi sütlere yer yok burda seme -
ksecgen3 küfür ile sütlüğün alakası yok..ayrıca ALLAH ın adını azına alıpta süt kelimesini kullanıp karşı tarafı rencide etme..birde sen burada kim oluyorsunki adamı Tahribattan kovuyorsun..?
-
abi bu rawkmetalin 30 sayfa hacklediği site var.
-
eline sağlık kardeşim başarılarının devamını diliyorum
-
helal olsun san kardesim helalllll diger sitelere de aynısın yap ellerine saglık kahrolsun pkk abilerimiz doguda catısırken bizde onların sitelerin saldırı yaparak catısalım herseylerini engelliyelim yeterki.... helal olsun.. tesekkürler
-
SELAM KARDEŞ GÜZEL NUMARA BENCE SÜPER BİŞİ AMA ÇOK SAFLAR GALİBA BURDAKİLER HEHEH sizin tıkladıgınız o adresi kopyalayıp bir internet sayfası açıp yapıştırıp aratın baxımhttp://www.uikionlus.com/ SİTEYİDE KENDİ KURMUŞTUR....!!!!!
BURDAN TIXLAYINCA NERDEN GELDİYSENİZ O ADRESİ GÖSTERİYOO BU UYANIKDAA Bİİ DOMAİN ALMIŞ ENTRA YAZAN YERE LİNXİ EKLEMİŞ TIXLAYINCA SİZE PKK DİE YUTTURUYO BUNLARI YEMEYİN
-
puhaa uhaaa iyi numara yapmis
helal olsun yine bukadar kisiye iyi yedirdin buda basari yani puhaaa
-
BYCEZA bunu yazdı:
SELAM KARDEŞ GÜZEL NUMARA BENCE SÜPER BİŞİ AMA ÇOK SAFLAR GALİBA BURDAKİLER HEHEH sizin tıkladıgınız o adresi kopyalayıp bir internet sayfası açıp yapıştırıp aratın baxımhttp://www.uikionlus.com/ SİTEYİDE KENDİ KURMUŞTUR....!!!!!
BURDAN TIXLAYINCA NERDEN GELDİYSENİZ O ADRESİ GÖSTERİYOO BU UYANIKDAA Bİİ DOMAİN ALMIŞ ENTRA YAZAN YERE LİNXİ EKLEMİŞ TIXLAYINCA SİZE PKK DİE YUTTURUYO BUNLARI YEMEYİN
atıp tutumak kolay değilmi meydanı boş buldunuz sallayın bakalım benım icraatlerim belli ben bişeylerın mucadelesını verıyorum sen neyın peşindesın diikat et entra yazan yeri ben eklemışım sonra da orda yonlendırmısım ... be mübarek onu yapmışsam zaten hack etmiş oluyorum kurdıstan .it yazan yerde entra bolumu var oraya yonlenıyor ne kadar cahilce bı tez.... -
Bruce_LEE988 bunu yazdı:
kardeşlerim sakin olun ne bu sinir. herşeyden önce buraı bi müslüman ülkesi ve müslüman müslümanın kardeşidir. hepimiz kardeşizbiraz birbirinizi alttan almayı bilin. bu nasıl forum. küffür felan. biraz terbiyeli ve sakin olunkardeşlerim sizden rica ediyorum.
başka söze gerek'yok helal olsun herkez pkk pijlerinin sitelerine saldırmalı saldıracağızda!!!